vacatures ALTEN

DevOps

DevOps
Veel organisaties zullen problemen tussen Development en Operations herkennen: organisatiesilo’s, verschillende omgevingen, niet geïntegreerde processen en een blame game. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door de “Wall of confusion” die er tussen Development en Operations is. Beide partijen lijken een een verschillend doel te hebben voor dezelfde software. Development wil graag verandering, maar Operations wil juist stabiliteit blijven behouden.

DevOps is een culturele verandering die ervoor zorgt dat het gat tussen Development en Operations gedicht wordt. Het probeert de “Wall of confusion” af te breken. DevOps komt vanuit Agile en zet de klant centraal en geeft de teams een end-to-end responsibilty voor hun software dienst. Het software voortbrengingsproces wordt verbeterd, waarbij er continue reflectie en verbetering plaatsvindt. Om dit voor elkaar te krijgen moeten veel stappen geautomatiseerd worden. Hiervoor heb je medewerkers nodig met de juiste mindset en skills.

ALTEN consultants weten hoe zij als T-Shaped consultant kunnen bijdragen aan het succes van DevOps. Zij werken vanuit hun eigen expertise en zetten stappen buiten hun eigen veld. Zij kennen de tooling die nodig is om de automatisering voor elkaar te krijgen. Daarnaast biedt ALTEN meerdere trainingen aan waarmee de kennis en mindset verbeterd kan worden.

Informatie aanvraag DevOps

Mandatory fields *