Alten Nederland recruitmentproces

Werken bij

Innovation needs TALENT

Wil jij werken aan de meest innovatieve projecten waarmee je je zowel op persoonlijk als professioneel niveau kunt ontwikkelen?  Zie jij uitdaging in het bedenken, ontwikkelen of testen van oplossingen voor complexe vraagstukken? Lees dan verder hoe we bij ALTEN jouw ambitie kunnen vormgeven.

We zijn trots op ons uitgebreide netwerk met aansprekende opdrachtgevers waarvoor we zeer uitdagende opdrachten uitvoeren; op locatie of op één van onze kantoren. In onze open en betrokken organisatie halen we met een persoonlijke aanpak het beste in jou naar boven. We betrekken jou bij de ontwikkeling van ALTEN en luisteren naar je inbreng. Je ontwikkelt je via diverse projecten én via onze ALTEN Academy met trainingen die aansluiten op jouw ambitie. En dan zijn er natuurlijk ook nog onze kennisgroepen, de vele social events (meestal door onze eigen collega’s georganiseerd) en de informele en persoonlijke sfeer. Bekijk onze Facebookpagina om een indruk te krijgen van de sociale kant van ALTEN. Op YouTube kun je video’s bekijken waarin consultants over hun werkzaamheden vertellen.

Sollicitatieproces

Stap 1Kijk hier voor meer informatie

Je hebt een vacature gezien die je aanspreekt óf ALTEN is jouw profiel tegengekomen. Indien we voldoende aansluiting zien, neemt een van onze recruiters zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

P.S. Zien we onvoldoende aanknopingspunten voor de vacature waarop jij reageert? Dan kijken we altijd of je wellicht beter aansluit op een andere vacature binnen onze organisatie en zullen dit dan met je overleggen.

Stap 2Kijk hier voor meer informatie

Na het eerste telefonische contact plannen we:

  • een kennismakingsgesprek in met één van onze recruiters, eventueel in combinatie met:
  • een volledige sollicitatieronde op een van onze kantoren bij jou in de regio. Er volgen dan twee gesprekken met business managers en er wordt uitgebreid gesproken over je kennis en ervaring die aansluit op werkgebieden waarin ALTEN actief is. Een programmeertest kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
  • Aan het einde van de drie gesprekken hoor je direct of wij je een vast dienstverband kunnen aanbieden en kun je dus zelfs al met een aanbieding naar huis gaan!

Als we beiden overtuigd zijn dat we goed bij elkaar aansluiten, dan kunnen de drie gesprekken gecombineerd worden in één bezoek! Door de gesprekken efficiënt na elkaar in te plannen op dezelfde dag, weet jij in één ochtend of middag waar je aan toe bent.

Benieuwd wat werken bij ALTEN inhoudt? Bekijk de video’s: