vacatures ALTEN

ISTQB Foundation

ISTQB is de leidende organisatie wereldwijd op het gebied van testcertificering. Om haar activiteiten te promoten, werkt ISTQB samen met bedrijven in meer dan 100 landen. De ALTEN Groep was de eerste Global partner van ISTQB, het hoogst haalbare samenwerkingsverband.

ISTQB training is beschikbaar op drie niveaus, waarvan de ‘advanced’ en ‘expert’ levels met name nuttig zijn voor test professionals, maar de ‘foundation’ is een perfecte basis voor zowel test als software engineers, maar ook voor requirement engineers en eigenlijk voor iedereen die betrokken is bij het aansturen van een software project.

De Foundation training behandelt in drie dagen de volgende onderwerpen:
• Introductie: wat is ISTQB?
• Fundamentele principes van testen
• Hoe getest wordt gedurende de hele software levenscyclus
• Statische technieken
• Test ontwerp technieken
• Test management
• Goed gebruik van tooling

Tijdens de cursus worden constant praktijkvoorbeelden aangehaald en examenvragen behandeld. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij ’s avonds aan zelfstudie doen. Op de derde dag vindt een proefexamen plaats en na de lunch het daadwerkelijke examen.
Slagen voor het examen levert een internationaal erkende certificering op en toelating tot de hogere niveaus van ISTQB.

Duur, aantal deelnemers en locatie
De training duurt drie dagen (inclusief het examen). Het maximaal mogelijke aantal deelnemers per keer is afhankelijk van de locatie. Het is mogelijk om de training bij u op kantoor plaats te laten vinden of in onze cursusruimten.

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag, deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Technisch Managers op een kantoor bij u in de regio. ALTEN verzorgt de standaard ISTQB Foundation certificering, maar levert maatwerk bij het gehele proces en de focus tijdens de cursus. Daardoor sluit deze zo goed mogelijk aan op de doelgroep.

Open inschrijving
De training ISTQB Foundation level Certified Tester duurt 3 dagen en wordt regelmatig gegeven:

9, 10 en 14 februari 2023
13, 14 en 18 april 2023
8, 9 en 13 juni 2023
7, 8 en 12 september 2023
7, 8 en 12 december 2023

Heeft u belangstelling? Gebruik dan onderstaand inschrijfformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. De locatie van deze training is meestal Van der Valk Hotel Gilze-Tilburg, maar kan afhankelijk van het aantal inschrijvingen ook op uw kantoor plaatsvinden.

Offerte / Quotation Test training ALTEN Academy

    Yes, I have read the privacy statement and accept the usage and storage of data.