ISTQB Foundation level Agile tester

De Agile Tester is een uitbreiding op de Certified Tester training en is met name bedoeld voor mensen die werkzaam zijn in Agile teams.

Deze training behandelt in drie dagen de volgende onderwerpen:
1. Agile Software Development
2. Fundamental Agile Testing Principles, Practices, and Processes
3. Agile Testing Methods, Techniques, and Tools

Tijdens de cursus worden constant praktijkvoorbeelden aangehaald en examenvragen behandeld. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij ’s avonds aan zelfstudie doen. Op de derde dag vindt een proefexamen plaats en na de lunch het daadwerkelijke examen. De deelnemer dient het Foundation Level Certified Tester certificaat te kunnen overleggen om deel te mogen nemen aan het examen.
Slagen voor het examen levert een internationaal erkende certificering op en toelating tot de hogere niveaus van ISTQB zoals de Technical Agile Tester en Organizational Agile Tester (beide in ontwikkeling) .

Duur, aantal deelnemers en locatie
De training duurt twee dagen (inclusief het examen). Het maximaal mogelijke aantal deelnemers per keer is afhankelijk van de locatie. Het is mogelijk om de training bij u op kantoor plaats te laten vinden of in onze cursusruimten.

Prijs
Prijzen zijn op aanvraag, deze zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Voor meer informatie neemt u contact op met onze Technisch Managers op een kantoor bij u in de regio. ALTEN verzorgt de standaard ISTQB Foundation certificering, maar levert maatwerk bij het gehele proces en de focus tijdens de cursus. Daardoor sluit deze zo goed mogelijk aan op de doelgroep.

Wilt u meer weten over deze training? U kunt het contactformulier onderaan invullen of  contact opnemen via een van onze kantoren in uw regio.

Offerte / Quotation Test training ALTEN Academy

    Yes, I have read the privacy statement and accept the usage and storage of data.