Vision, Robotics & Motion

jun 12-13
Share

Robotica is niet meer weg te denken binnen de industrie. Waar de aansturing van robots vroeger een complex verhaal met veel programmeerwerk was, wordt het werken met robotica steeds toegankelijker. Zo zijn er zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De ontwikkelingen gaan razendsnel en maken dat de samenwerking tussen mens en robot steeds intensiever wordt. De laatste generatie robots, de collaboratieve robot (cobot), maakt dan ook een opmars. Hoe integreert u deze ontwikkelingen en innovaties op de werkvloer en waar begint u?

ALTEN heeft een uitgebreide expertise op het gebied van Mechatronica & Robotica in huis. Van consultancy bij u op locatie tot het opleveren van turn key projecten. Wilt u meer weten over onze expertise? Kom dan naar onze stand (141) op de Vision, Robotics & Motion beurs:

Datum: 12 & 13 juni 2019

Locatie: NH Koningshof – Veldhoven

Tijd: 09:30 – 17:-00u

Registreer uw gratis bezoek aan dit evenement via deze link.

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles vindt om betrouwbaarder, veiliger en sneller te produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control. Maak kennis met de laatste innovaties en oplossingen rondom machine vision, robotica, motion control, sensoriek en machineautomatisering. Samenwerking is hierbij het sleutelwoord: de robot niet als vervanger, maar als directe collega. 

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.