Vision, Robotics & Motion 2020

jun 10-11
Vision, Robotics & Motion 2020
Share

Het Mikrocentrum heeft in navolging van de aangescherpte regels rondom het Coronavirus, besloten de vakbeurs Vision, Robotics & Motion 2020 van 10 & 11 juni te verplaatsen.

Vision, Robotics & Motion is dé vakbeurs waar u alles kunt vinden om flexibel, betrouwbaar, veilig en snel te produceren dankzij automatisering, robotica, machine vision en motion control. De nieuwe datum volgt nog, maar we kunnen al wel melden dat ALTEN hierbij aanwezig zal zijn. Komt u onze stand bezoeken?

Locatie: NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven
Tijd: 09:30-17:00 uur
Datum: volgt
Standnummer: 215

Het inzetten van robotica, al dan niet in combinatie met vision en motion systemen, wordt steeds toegankelijker. Er zijn inmiddels zelflerende robots en robots die aangestuurd worden door gedrag te kopiëren. De collaboratieve robot (cobot), maakt een sterke opmars. Hierdoor wordt het ook voor kleinere bedrijven en voor kleinere productie-omgevingen toch mogelijk om deze systemen toe te passen.

Voor meer informatie over de Vision, Robotics & Motion vakbeurs, klik hier.

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.