Testseminar: Testing the new Normal

May 27
Testseminar
Share

Testseminar: Testing the new Normal
Het afgelopen jaar hebben we grote veranderingen meegemaakt waaraan we ons allemaal moesten aanpassen. Een aantal veranderingen zat er al aan te komen, maar zijn versneld. Sommige veranderingen hadden we nooit kunnen vermoeden. Wat is er veranderd en in hoeverre gaan we nu anders met situaties (en met elkaar) om? Remote werken, remote testen, security … Wat is het nieuwe normaal nu? 

Op donderdag 27 mei 2021 organiseert  ALTEN om 15.30 uur het jaarlijkse testseminar. Dit jaar een beetje anders, dan andere jaren. We kunnen elkaar niet fysiek treffen, maar we kunnen elkaar wel online zien en spreken. We nodigen u dus van harte uit om aanwezig te zijn tijdens het webinar: ‘Testing the new Normal’. Sprekers van NSCanon, Hogeschool Zeeland en ALTEN geven hun visie op het ‘nieuwe normaal’.

Het is onmogelijk om in één webinar alles te behandelen, daarom hebben we besloten om een aantal kernonderwerpen te kiezen, waar iedereen mee te maken heeft: kwaliteitscontrole, security testen, performance testen en communicatie.

Het (voorlopige) programma ziet er als volgt uit:

15.15 uur ‘Inloop’ / aanmelden
15.30 uur Welkomstwoord door Wouter de Groot (Divisiedirecteur ALTEN)
15.35 uur Presentatie NS door Onno Wierbos (IT lead)
16.00 uur Presentatie ‘Travelling along as key for assessment’ door Willem Haak (Docent en Onderzoeker aan Hogeschool Zeeland)
16.25 uur Korte pauze
16.35 uur U kunt hier een keuze maken uit 2 presentaties:
– ‘Performance Testing: why bother?’ door Sebastiaan Koot (IT Performance Adviseur bij ALTEN) of
– Presentatie Canon door Richard Bernards (Project Manager) en Arend Oost (Test Engineer)
17.00 uur Afsluiting

Bent u enthousiast en wilt u deelnemen aan dit webinar? Dan kunt u zich via onderstaand formulier aanmelden.

Webinar: Testing the new Normal

 

Check hier ons privacy statement.

Bent u ook geïnteresseerd in andere events van ALTEN? Klik dan hier.

 

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.