Test Automation Days

sep 22-23
Test Automation Days
Share

Op 22 en 23 september vindt de 10e editie van de Test Automation Days plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Dit 2-daagse congres is een internationale ontmoetingsplek voor iedereen in de test automation community. Denk hierbij aan o.a. CIO’s, IT Managers, engineers, developers, test coördinatoren en projectmanagers. Kortom: hier mogen, en willen, wij natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat we content partner zijn van de TAD. Behalve met een stand op de informatiemarkt, zijn we ook aanwezig in één van de lezingenzalen.

Andre Verschelling TADOp woensdag 23 september geeft collega André Verschelling (Senior Test consultant) een interessante presentatie met als titel ‘Using Test Design Techniques in Test Automation’. Aan de hand van verschillende voorbeelden op het gebied van Test Design technieken legt hij uit hoe je de design-specify-test approach het best kunt inzetten om Gherkin files te ontwikkelen. 

 

Voor meer informatie over de Test Automation Days of om je aan te melden, klik hier. We zien je graag in september in onze stand of bij onze lezing. Graag tot dan!

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.