Playground: Figma

sep 24
Share

Je hebt vast recent een gaaf idee gehad. Met je collega’s ga je daarover sparren en je wilt het uitwerken naar een helder concept, zodat je de klant of jouw manager kunt overtuigen. Maar welke tool kun je hier goed voor gebruiken? Hoe kun je van scratch een app idee uitwerken naar wireframes en een definitief ontwerp? ALTEN biedt je de mogelijkheid om in één avond kennis op te doen waarmee je de volgende dag direct aan de slag kunt!

Wat gaan we doen?

Tijdens deze playground gaan we aan de slag met Figma, een (gratis) web-based design tool.
We starten met een kort stukje historie, bespreken de basis van de tool en duiken dan de diepte in. Je leert effectieve trucs van Matthijs Mali, Senior UX Architect bij ALTEN. Aan het eind van de avond heb je zelf wireframes gemaakt, deze omgezet naar een strak ontwerp en een interactief prototype.

Voor wie?

Deze playground is uitstekend geschikt voor developers en product owners. We beginnen bij de basis en duiken snel de diepte in. Ook als je eerder met Photoshop of Illustrator hebt gewerkt zal deze playground je veel nieuwe inzichten bieden.

– Wil je meer weten over de ins en outs van ontwerpen?
– Ben je benieuwd hoe je in 3 uur een app vanaf scratch ontwerpt?
– Ben je op zoek naar een tool waarmee je snel en gemakkelijk ideeen kunt visualiseren?

Schrijf je dan snel in voor de Figma Playground via onderstaand formulier. Vol = vol.

Deze avond is kosteloos, inclusief dinerbuffet.

 

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.