Playground Azure DevOps

mrt 28
ALTEN Playground Azure DevOps
Share

Plan slimmer, werk beter samen en lever sneller met een reeks moderne ontwikkelingsservices. Organisaties kunnen sneller inspelen op de steeds veranderende behoefte van de klant. Op het gebied van software verwachten gebruikers constant nieuwe updates met meer en verbeterde functionaliteit. Bij complexe IT landschappen brengt dit echter uitdagingen met zich mee.

Tijdens de Playground ‘Azure DevOps’ willen wij je laten zien hoe je op een snelle manier hoge kwaliteit software live kan brengen. Onder begeleiding van onze consultants ga je software releasen in zelfontwikkelde release pipelines. Tijdens dit proces komen onderwerpen aan bod zoals: (geautomatiseerd) testen, Continuous Intergration, Continuous Deployment & Delivery (CI/CD) en best practices in deze kennisgebieden. We maken gebruik van het Azure platform en verschillende test en demo-omgevingen.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie effectief software geautomatiseerd kan releasen? Dan klinkt de Playground Azure DevOps je vast als muziek in de oren! Sluit vrijblijvend aan op 28 maart. We starten om 18.00 uur met een dinerbuffet en beginnen om 18.45 uur met de Playground. Daarna kunnen we tijdens de borrel ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Datum: donderdag 28 maart 2019
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Locatie: Capelle a/d IJssel

Enthousiast? Schrijf je dan nu in via dit formulier:

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.