Playground 'AI-Deep Learning' - ALTEN Netherlands

Playground ‘AI-Deep Learning’

okt 22
Share

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN Playgrounds. Dit zijn vakinhoudelijke avonden waarin theorie aan bod komt, maar deelnemers ook ‘hands-on’ aan de slag gaan om praktijkervaring op te doen.

Kunstmatige Intelligentie: het is overal om ons heen aanwezig. Een van de termen die daarbij vaak valt is Deep Learning. Maar wat is dat nu precies en vooral waar kun je het voor gebruiken?

Deze vragen worden beantwoord tijdens de Playground ‘ AI – Deep Learning’ die op 22 oktober a.s. plaatsvindt. Tijdens deze avond geven we een introductie over wat Deep Learning is, maar vooral waar je het voor kunt inzetten. We maken hierbij gebruik van verschillende algoritmes, zoals Convolutional neural networks en Recurrent neural networks. Daarnaast leggen we natuurlijk uit hoe deze werken en wat hun toepassing is.

Natuurlijk ga je zelf ook ‘hands-on’ aan het werk. Na de presentatie gaan we met een paar technieken aan de slag om te ervaren wat AI – Deep Learning is.

Ben je benieuwd? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier, want vol = vol!

We vragen je om bij deelname een eigen laptop mee te nemen. Alvast bedankt.

Datum: Dinsdag 22 oktober
Tijd: 17.30 – 21.00 uur
Locatie: ALTEN Kantoor Eindhoven

Programma:
17.30 uur: Inloop
18.00 uur: Dinerbuffet
19.00 uur: Start Playground

We kijken uit naar je komst!

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.