Meetup: DevOps without Ops

feb 06
DevOps without Ops
Share

Veel developers herkennen de situatie wel: vaak worden er om onduidelijke redenen blokkades opgeworpen om te innoveren in de software stack. De  redenen die dan genoemd worden, hebben in veel gevallen te maken met hoe de nieuwe technologie beheerd moet worden; is het wel veilig genoeg? Maar, soms is het simpelweg een kwestie van koudwatervrees binnen de organisatie. “Onbekend maakt onbemind”, is niet voor niets een gezegde.

Hoe kun je dan toch als Developer, zonder de hele wereld te willen veranderen, een innovatie of nieuwe feature introduceren?

Op 6 februari organiseren we, samen met Microsoft een MeetUp om daar achter te komen. We kijken naar dit ‘legacy’ scenario en pakken een aantal voorbeelden uit het dagelijks leven van onze developers. Hoe bieden zij deze challenges het hoofd en hoe komen ze tot creatieve oplossingen?

Microsoft geeft meer uitleg over technische en business redenen om te migreren naar de cloud en gaat in op technologie die nog vrij vers van de pers is: Visual Studio Online.

Andere technologieen die langskomen, zijn: C#/.NET Core, Microservices, Office UI fabric, React, en Azure DevOps.

Datum: 6 februari 2020
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Locatie: ALTEN kantoor Amstelveen

Programma:
18.00 – 18.30 – Hapje eten
18.30 – 19:10 – ‘DevOps without Ops…’ door Xander den Hartog en Martijn van Egdom (ALTEN)
19.10 – 19.30 – Break
19.30 – 20.10 – Microsoft: ‘Cloud migratie & Visual Studio Online’
20.10 – 21.00 – Borrel

Wil je deelnemen aan deze avond? Dat kan! Schijf je snel in via onderstaand formulier.

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.