IoT Hackathon ‘From sensors to cloud’

feb 19
Share

Onze Hackathon is erg populair gebleken en inmiddels vol!

Op dinsdag 19 februari a.s. vindt de IoT Hackathon ‘From sensors to cloud’ plaats op het ALTEN kantoor in Eindhoven.  Het doel van deze hackathon is om sensoren te verbinden met de cloud (Azure) en de kracht te ervaren van data met analytics en visualisatie. Deze hackathon is interessant voor hard-, software- en data-minded engineers, die meer willen leren over het hele proces, van sensoren tot leesbare gegevens.

Deze avond is bedoeld om op een leuke, competitieve manier kennis te maken met the Internet of Things. In teamverband ga je hands-on aan de slag met diverse opdrachten, van het verwerken en analyseren van real-time data tot het maken van visualisaties, met behulp van Microsoft Azure tools.

Het maakt niet uit hoe (on)ervaren je bent, aan het eind van de avond weet je hoe het is om zelf te bouwen met de nieuwste technologieën binnen dit vakgebied. Wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met dit onderwerp? Laat de jury zien wat jij kan en win leuke prijzen!

Datum: dinsdag 19 februari 2019
Tijd: 17.00 – 22.00 uur
Locatie: ALTEN Kantoor Eindhoven (Hurksestraat 45)

Benodigdheden: laptop (gelieve zelf mee te nemen)

Helaas is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit event…Mogelijk volgt er een tweede editie op korte termijn. Stuur ons een mail indien we je hiervoor op de lijst kunnen plaatsen.

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.