Innovatie Seminar: Technical Innovation

apr 20
Innovatie Seminar
Share

Technical Innovation – The fuel of the future.

Dit jaar hebben wij ons innovatie seminar helaas moeten overslaan. Maar we zijn terug! Met trots kunnen we aankondigen dat ons jaarlijkse innovatie seminar weer zal plaatsvinden op 20 april 2022. We kijken er naar uit om u weer in het echt te ontmoeten! *Aannemende dat de regelgeving het toelaat..

In de stroom van steeds veranderende innovaties in de industrie, blijkt technische innovatie een van de belangrijkste onderwerpen te zijn naar een optimale aanpassing aan de eisen van de markt. Bedrijven die de mogelijkheden die technische innovaties bieden volledig hebben omarmd, zijn in staat in alle segmenten voorop te lopen. Enorm veel nieuwe bedrijven met enorme aandelenkoersen en marktaandelen zijn in slechts enkele jaren tot bloei gekomen. Hun disruptieve capaciteiten zorgen ervoor dat de huidige en meer traditioneel georiënteerde bedrijven zich maximaal bewust worden. Bent u klaar om te concurreren?

Bent u geïnteresseerd in de ervaringen van (high tech) bedrijven met betrekking tot hun eigen uitdagingen op het gebied van innovatie? Zowel nationale als grote internationale spelers uit de industrie willen graag hun verhaal delen, hoe zij de verwachte en onverwachte moeilijkheden hebben aangepakt, en u inzicht geven in hoe deze in uw eigen bedrijf kunnen worden toegepast.

Het programma is bekend en de sprekers voor het Innovatie seminar van 2021 zijn:

Camiel Both (Chief Technical Office) Spierings Mobile Cranes:

Spierings Smart Connect;  
Adding value and remote support via 2 way IoT 

– Danny Wilms Floet (R&D Manager) van OnePlanet:

Innovating Together for a Better Tomorrow. 

– Job Beekhuis (Managing Director) van Ovotrack:

Digitalization in the global egg industry

– Anouk Hol (Product Manager) bij VDL Bus & Coach:

New Generation Citea: Zero Emission with Zero Compromise 

Deze avond is interessant voor CEO’s, CTO’s, directeuren, R&D Managers, hoog- en middenkader van innovatieve (Technologie) bedrijven.

  • Locatie: Conferentiecentrum Eindhoven (Geldropseweg 168A)
  • Datum: Woensdag 20 april 2022
  • Tijdstip: 15:30u – 20:00u (incl. walking dinner)

Ons Innovatieseminar is gratis en inclusief een walking dinner. Wilt u graag met ons meedoen? Vul onderstaand formulier in en we hopen u te zien op 20 april!

Aanmelden Innovatie Seminar

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.