Big Data Expo 2019

sep 18-19
ALTEN Big Data Expo
Share

Op 18 en 19 september a.s. vindt de jaarlijkse Big Data Expo weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. Dus, natuurlijk is ALTEN ook weer van de partij.

Presentatie Shimano
Op donderdag 19 september om 15.10 uur presenteert Toine Siemerink van Shimano: ‘Build and facilitate platform/community to understand end-consumers’. Shimano Europe heeft 3 jaar geleden ingezet op data. Traditioneel lag de focus op transactionele data en BI (terugkijkend en intern), maar het belang van externe en realtime data is ook onderkend. Daartoe is met ALTEN een roadmap opgesteld door ICT (BI) en de business op basis van drie assen: people/process/technology. Onderdelen van de roadmap zijn inmiddels ingevuld en daarmee wordt het fundament gelegd voor het Shimano dataplatform, powered by Azure. In de laatste 2 jaar zijn er diverse projecten opgestart waarbij data een belangrijk onderdeel is en hebben we ervaring op diverse gebieden opgedaan. Als product-gerichte organisatie beginnen we meer en meer de waarde en belang van data te zien en willen we dichter bij en in contact met de eind-consument komen. Het onlangs geopende Shimano experience-center in Valkenburg is daar een goed voorbeeld van. Ook de recente fishing app is een stap in die richting om een beter/sneller beeld te krijgen van het gebruik van onze producten en eventuele wensen/verbeteringen. 

Stand
Op zoek naar kennis over hoe je Big Data in kunt zetten voor data gedreven toepassingen? Bijvoorbeeld door het koppelen van de interne data om betere inzichten te krijgen in klanten, markten en producten? Of wellicht wil je met behulp van machinedata apparaten slimmer maken. Dan ben je bij ALTEN aan het goede adres.
Zo hebben we onlangs het slimste ‘vier op een rij’ spel ter wereld ontwikkeld! Of ben jij slimmer? Come play with us😊! Wil je op een leuke, uitdagende manier met ons in contact komen, kom dan zeker langs in onze stand!

ALTEN 4 op een rij

Meer weten? We zien je graag op de Big Data Expo op 18 en 19 september in Utrecht.
Maak gebruik van onderstaande banner om je (gratis) aan te melden:

Meld je aan voor de Big Data Expo

Misschien vindt u dit ook interessant

In haar rol als kennispartner organiseert ALTEN uiteenlopende events om haar kennis te delen. Wil je meer weten over deze evenementen? Klik dan op één van onderstaande events voor meer informatie óf om je in te schrijven.