Engineer Smart Industries

The function

Binnen ons werkgebied Smart Systems & Flexible Robotics zijn wij op zoek naar Junior Engineers Smart Industries die bij willen dragen aan de nieuwe industriële revolutie. Wil jij bezig zijn met IoT, Smart Industries en Robotica? Neem dan contact met ons op!

Your profile

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Mechatronica, Electronica, Werktuigbouwkunde, Technische Informatica of Applied Physics. Vanuit jouw achtergrond help je onze klanten met het ontwikkelen van smart systems in de overgang naar industrie 4.0. Daarbij maken we gebruik van technieken en tooling zoals C++, PLC, ROS, Python en Object Oriented programming, IoT.

 

Wij helpen jou om expert te worden voor het integreren en programmeren van complexe systemen. Wanneer je hier enthousiast van wordt en hier de komende jaren in wilt groeien, ben je bij ons aan het juiste adres.  

Personality

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

ALTEN offers

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven koppelen we zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

 

Wil je meer weten over onze unit? Check onze website https://www.alten.nl/what-we-do/mechatronics-robotics

Details
Publication date 02/03/2021
Location Eindhoven | Netherlands
Category Mechatronics/Robotics
Recruiter Romy Wachtmeester
Reference Number AD000096