Aankomend Business Manager

The function

**For this role we are looking for a (native) Dutch speaker**

 

Wat houdt de rol van Business Manager precies in?
Als Business Manager bij ALTEN ben je het beste te beschrijven als een ondernemer. Je bent verantwoordelijk voor je eigen team, met uiteenlopende verantwoordelijkheden. Onze corebusiness is kennis. Wij ondersteunen de opdrachtgevers met de inzet van de kennis en kunde van onze consultants, waarmee we de doelen van onze opdrachtgevers helpen realiseren.

 Jij bent degene die de contacten aangaat met nieuwe klanten. Je vindt het uitdagend om de vraag van de klant te verhelderen en helpt mee deze te formuleren. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over technisch inhoudelijke kennis beschikt en een uitstekende sparringspartner voor de klanten kunt zijn. Om de oplossing te kunnen realiseren beschik je over een team met hoogopgeleide consultants (ingenieurs) en help je actief mee aan het recruitmentproces, met ondersteuning van een recruiter. Je spreekt je netwerk aan en deelt je enthousiasme over ALTEN op beurzen en events. Jij weet uiteindelijk als geen ander wat onze ingenieurs in zich hebben en weet deze kennis succesvol in te zetten bij de klant.

 In deze functie groei je in de verantwoordelijkheden. Je team van ervaren Business Managers staat tot je beschikking om je te coachen en ‘on the job’ te trainen. Ook hebben we verschillende trainingen speciaal ontwikkeld om van jou een succes te maken. Je doel is om je klantenbestand te ontwikkelen zodat jij je team kunt inzetten bij de leukste en meest uitdagende projecten. Je investeert in de relaties die je hebt en gaat steeds meer de operations in. Je hebt regelmatig contact met de ingenieurs in je team, je weet wat er speelt en begeleidt hen bij het vormgeven van hun loopbaan.

 Als Business Manager bij ALTEN ga je op zoek naar de balans tussen de klant, de medewerker en ALTEN. Dit is een echte sport! En daarom een mooie uitdaging voor iemand die gedreven is, passie heeft voor techniek en zich thuis voelt in een dynamische omgeving.

Your profile

Wie ben jij?
Je beschikt over een technische HBO of WO opleiding. Je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan in een technische rol binnen de techniek. Vanuit deze achtergrond heb je de ambitie, drive en capaciteiten om een commerciële management functie op te pakken.

Personality

Je bent communicatief en analytisch sterk, je kunt goed zelfstandig werken en je vindt het fijn om te werken in een teamverband. Daarnaast ben je resultaatgericht, heb je van nature een flexibele instelling en vind je het interessant om technische uitdagingen aan te gaan.

ALTEN offers

Wij zijn een informeel en plezierig bedrijf om voor te werken, waar collegialiteit en de sfeer op de werkvloer op nummer één staan. Je krijgt veel mogelijkheden om je naaste collega’s beter te leren kennen, ook buiten werktijden om, door middel van vrijblijvende activiteiten die we speciaal voor consultants organiseren óf door henzelf worden georganiseerd. Bij ons krijg je ook genoeg ruimte voor eigen initiatief dat kan bijdragen aan het gewenste resultaat.

 

 

Interesse?

Geïnteresseerd in deze functie en Alten als werkgever of heb je vragen? Neem contact op met Vera Iliicheva via 06 – 12402739 of Vera.iliicheva@alten.nl

Alten Nederland
Alten is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy en engineering. Bij Alten draait het om kennis. Onze ingenieurs hebben diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast. Met deze kennis biedt Alten diensten variërend van consultancy tot het uitvoeren van volledige projecten. Op een aantal gebieden heeft Alten unieke deskundigheid die is verkregen via een jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Deze kennis hebben wij gebundeld in proposities te weten: Technical software, Mechatronics, Business intelligence, Test services en Installation technology. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren: industrie, defensie, verkeer & vervoer, telecom en finance. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten.
Alten is wereldwijd actief en een snel groeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt Alten ruim 20.000 medewerkers en is actief in Europa, Azië, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innovatie, is hierbij een belangrijke markt voor Alten. De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Met onze 400 consultants biedt Alten deze kennis. In Nederland opereren we vanuit vier locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn en Amstelveen).

Ben je geïnteresseerd? Of heb je aanvullende vragen? Dan kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Vera Iliicheva via vera.iliicheva@alten.nl of telefoonnummer .

Details
Activated at 02/18/2019
Locations Apeldoorn, Amstelveen
Category Management/Staff
Contact Vera Iliicheva
Reference AD000075