Financieel Administratief medewerk(st)er | Staff

The function

Zoek jij een leuke baan met veel afwisseling? Heb je affiniteit met cijfers, maar vind je klantcontact ook belangrijk? Dan zoeken wij jou! 

Als Sales Administration Officer heb jij een belangrijke rol binnen onze financiële administratie. Je komt te werken op ons kantoor in Capelle of Eindhoven, waarbij je samen met jouw collega’s zorgt voor een kwalitatief goede, servicegerichte en professionele dienstverlening. Je werkt nauw samen met het management en behoort tot een team van in totaal zes Sales Admin collega’s verspreid over twee van onze vestigingen. Naast Sales Admin werk je veel samen met zeven collega’s vanuit Accounting & Controlling.

Taken
In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor de facturatie van onze projecten en de juiste verwerking van de financiële gegevens in het systeem. Daarnaast hou jij je bezig met het verwerken en beheren van de financiële administratie met betrekking tot onze projecten. Ook zorg je ervoor dat de uren van onze consultants worden gecontroleerd, goedgekeurd, en gefactureerd. Verder is het debiteurenmanagement een onderdeel van je takenpakket. Dit houdt in dat jij contacten met klanten en managers onderhoudt om te zorgen dat de facturen worden betaald. Natuurlijk draag je hiernaast ook bij aan verbeteringen in het debiteurenproces en ben jij het aanspreekpunt voor onze interne medewerkers en klanten met betrekking tot de financiële administratie.

Your profile

Educatie

  • Een afgeronde mbo4 of hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van Bedrijfsadministratie, Financiële Administratie, Finance & Control of vergelijkbaar;

Ervaring

  • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Pre

  • Beschikbaarheid van 40 uur per week

ALTEN offers

Bij deze functie hoort een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast krijg je 27 vakantiedagen, een premievrij pensioen (geen eigen bijdrage), de mogelijkheid tot hybride werken (3 dagen op kantoor en 2 dagen thuis), een netto onkostenvergoeding, thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding, en een mobiel abonnement.

About ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Heb je eerst nog wat vragen? Neem dan contact met me op via quentin.schoonyans@alten.be. Geef daarbij duidelijk aan over welke vacature het gaat.

Details
Publication date 31/10/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel
Category Management/Staff
Recruiter Quentin Schoonyans
Reference Number AD000260