Business Manager Life Science

The function

Ben jij een geboren ondernemer, resultaatgericht en heb je een achtergrond in Life Science? Dan zijn wij bij ALTEN Nederland op zoek naar jou!

De uitdagende en ondernemende rol van Business Manager bestaat uit 3 hoofdpijlers: Sales, People management en Recruitment. Het is een dynamische rol waarin jij jouw eigen team van klanten, projecten en consultants gaat opbouwen. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het verwerven van ¬†projecten voornamelijk binnen de farmaceutische productie;
  • Het voeren van selectiegesprekken met mogelijks toekomstige consultants voor jouw team;
  • Het begeleiden, coachen en managen van jouw team van consultants;
  • De follow-up van projecten bij jouw klanten.

Gezien de complexiteit van de rol en het uitdagende takenpakket, ga je starten met een uitgebreid inwerktraject waarin je met alle facetten van de rol bekend gaat raken. Hiervoor wordt je begeleid door een senior manager waar je met al je vragen naartoe kan.

Benieuwd naar de werkweek van een Business Manager? Bekijk hier het verhaal van inmiddels Coachend Business Manager Arnold Schutter: https://www.alten.nl/2022/01/10/publicatie-bitschips-3-software-engineer-wordt-business-manager/

Your profile

Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding in een Life Science richting aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring. Al dan niet in combinatie met een business studie.

Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, een goede kennis van de Nederlandse markt en het vermogen om pragmatisch problemen op te lossen. Zelfstandigheid is key, aangezien je zelf verantwoordelijk bent voor het uitbouwen van jouw business unit.

ALTEN offers

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ALTEN Nederland. Wij bieden je een uitdagende fulltime positie binnen een dynamisch, gedreven en collegiale hightech werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een vast salaris aangevuld met een aantrekkelijke bonus kan je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantie dagen met de mogelijkheid tot aankopen van 10 extra dagen, 8% vakantiegeld, premievrije pensioenregeling, reis- en onkostenvergoeding, een interessant leasebudget, ...

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als Business Manager? Aarzel dan niet en solliciteer nu! Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met sandy.roosen@alten.be

Details
Publication date 12/08/2022
Location Capelle Aan Den Ijssel | Netherlands
Category Management/Staff
Recruiter Sandy Roosen
Reference Number AD000251