Masterclass Software Testing

The function

Op 3 Oktober gaat de Masterclass Software Testing weer van start!
Ben je net HBO/WO afgestudeerd en heb je een passie voor IT en Techniek? Wil je werken voor een bedrijf waar jouw talent centraal staat? Dan past de functie van Junior Test Engineer bij ALTEN goed bij jou!

Als Test Engineer bij ALTEN draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten/systemen op één van onze projecten. Je werkt samen met je team in projectvorm (Agile, DevOps etc.) waarbij jij als Test Engineer verantwoordelijk bent voor het testen van de software en de ketenprocessen. Bij jou als tester ligt de verantwoordelijkheid om binnen het ontwikkelingsproces de kritische pet op te zetten en ervoor te zorgen dat fouten en misverstanden worden gevonden, vóórdat het systeem naar de eindgebruiker gaat.

De rode draad in jouw werk is het achterhalen van requirements en deze vertalen in een test design, test cases en automatiseren van de test cases. Wat is de beoogde (en verwachte) werking van het systeem en hoe kun je de correcte werking hiervan controleren? Uiteraard rapporteer je vervolgens ook over de resultaten.

Het programma

In de Masterclass Junior Test Engineer word je middels een uitgebreid trainingsprogramma klaargestoomd om als Test Engineer aan de slag te gaan bij een van onze klanten. Onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Certificeringen zoals: ISTQB Foundation, PSM1, DASA DevOps Fundamentals;
  • Diverse trainingen zoals: Behaviour Driven Design, Testautomatisering, CI/CD, Intro Performance testen, SQL, Java;
  • Aanvullende trainingen: Containerization, Monitoring, CI/CD Advanced.

Naast opleiding en training besteden wij tijdens het programma (en uiteraard daarna) veel aandacht aan (individuele) coaching.

Your profile

Please note: This job advertisement is in Dutch, because we are only considering dutch speaking candidates for this vacancy

  •  Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
  •  Je hebt een pragmatische instelling, bent analytisch en kwaliteitsbewust;
  •  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Personality

  •  Je hebt een passie voor techniek;
  •  Je bent enthousiast en gedreven;

ALTEN offers

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract. Vervolgens zorgen wij voor een mooie auto van de zaak en kan je na twee jaar zelf een auto uitkiezen. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om op één van onze projecten aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling). Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Software Quality, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen. Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders. Wij bieden volop uitdagingen. Solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

Informatie

Interesse? De Masterclass vindt plaats in verschillende regio's. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: sollicitatie@alten.nl.

Details
Publication date 15/08/2022
Location Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel - Eindhoven
Category Software Quality Services
Recruiter Mirthe Levels
Reference Number AD000208