Sales Administration Officer

The function

Voor onze financiële administratie op onze kantooren in Eindhoven en Capelle Aan Den Ijssel zijn wij op zoek naar een Sales Administration Officer. 

Wat ga je doen als Sales Administration Officer bij ALTEN Nederland?

Als Sales Administration Officer heb jij een belangrijke rol binnen onze financiële administratie. Je komt te werken op ons kantoor in Eindhoven, waarbij je samen met jouw collega’s zorgt voor een kwalitatief goede, servicegerichte en professionele dienstverlening. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de facturatie van de werkuren van onze collega’s en de juiste verwerking van de financiële gegevens in het systeem.

Je werkt nauw samen met het management en behoort tot een team van in totaal zes collega’s verspreid over twee vestigingen.

Taken en verantwoordelijkheden:

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het aanmaken van projectcodes bij klanten voor onze consultants;
  • Het controleren, goedkeuren en het factureren van de werkuren;
  • Onderhouden van contacten met managers om te zorgen dat de facturen worden betaald;
  • Fungeren als aanspreekpunt voor zowel interne medewerkers als klanten met betrekking tot de werkuren en het contractbeheer;
  • Het uitvoeren van de administratieve afhandeling van dit proces.

Your profile

  • Een afgeronde mbo4- of hbo-opleiding bij voorkeur in de richting van Bedrijfsadministratie, Financiële Administratie, Finance & Control of vergelijkbaar;
  • Je hebt één tot drie jaar ervaring in een soortgelijke of ondersteunende functie;  
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers jij goed in woord en geschrift; 
  • Je bent accuraat en vindt het belangrijk om kwaliteit te leveren;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

ALTEN offers

Je komt te werken in een vooraanstaand bedrijf dat zich richt op de technische detacheringmarkt. Een echte ‘techneuten omgeving’, waarbij je samenwerkt met Business Managers, technische professionals en klanten. Daarnaast ben je onderdeel van ons landelijke Finance team. Een team waarbinnen samenwerking en een goede sfeer centraal staat. De interne cultuur kan het beste worden omgeschreven als een sociale en informele cultuur waarbij sprake is van korte communicatielijnen. We hechten veel waarde aan het ervoor zorgen dat collega’s zich maximaal kunnen ontwikkelen en vooral met plezier naar hun werk gaan.

Interesse? 

Solliciteer via de onderstaande knop of stuur jouw cv naar nick.tanis@alten.nl

Details
Publication date 07/06/2021
Location Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel
Category Management/Staff
Recruiter ALTEN Nederland
Reference Number AD000204