Business Manager IT

The function

Op het kruispunt van business en technologie komen commercie, people- en field management samen in de rol van een Business Manager bij ALTEN Nederland. Heb jij drie tot vijf jaar ervaring opgedaan binnen de IT-dienstverlening en ben jij toe aan jouw volgende stap? Heb je oprechte interesse in de belevingswereld van Consultants en wil je de ruimte krijgen om te ondernemen binnen de innovatieve wereld van IT? Lees dan snel verder!

De functie:

Als Business Manager ben je werkzaam binnen onze business line IT, waarbij jij je richt op de domeinen Software Quality Services, Data & Analytics en Software & Cloud Engineering. Jouw doel is om een uitdagend klantportfolio te ontwikkelen, zodat jij samen met jouw team van IT-professionals de meest uitdagende projecten kunt realiseren. Dit doe je door zowel nieuwe contacten met klanten aan te gaan als bestaande relaties te beheren. Het is daarbij van groot belang om je te richten op de problematiek van de opdrachtgever en samen op zoek te gaan naar mogelijke oplossingen.

Samen met een Recruiter richt jij je op de werving van Consultants. Bij ALTEN Nederland is een Consultant een collega die zich graag wil ontwikkelen en ontplooien als technisch professional in een bepaald vakgebied. Als Business Manager begeleid jij de Consultants van project naar project en ondersteun je hen bij het ontwikkelen van hun persoonlijke en vakinhoudelijke kennis en vaardigheden. Dit doe je onder andere door voortgangs- en beoordelingsgesprekken, onze interne trainingsacademie en diverse events zoals maandmeetings en kennissessies.

ALTEN  is een organisatie voor en door techneuten en daarmee heeft kwaliteit leveren de allerhoogste prioriteit, ongeacht of het nu gaat om: de inzet van de beste vakmensen op project(en), een gespecialiseerde vak training of het bedenken, ontwikkelen of testen van oplossingen voor complexe vraagstukken. Als Business Manager ben jij de drijvende kracht van jouw unit. Je bent het beste te beschrijven als een ondernemer, waarbij jij de schakel bent tussen onze klanten en technische professionals, met kennis als core business.

Your profile

Om succesvol te zijn in de rol van een Business Manager heb jij drie jaar tot vijf jaar ervaring opgedaan in een commerciële functie binnen een technische omgeving. Je beschikt over een hbo- of wo-diploma met een technisch of bedrijfskundig component en hebt kennis van de wereld van IT. Je komt te werken bij een internationale organisatie, daarom is het belangrijk dat jij naast Nederlands ook Engels beheerst. Als persoon herken jij jezelf in de eigenschappen ondernemend, initiatiefrijk en nieuwsgierig. Daarnaast beschik je over een goede dosis creativiteit. Deze heb je namelijk nodig om samen met het managementteam nieuwe strategieën op het gebied van sales- en recruitment te ontwikkelen.

ALTEN offers

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen. Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders. We hechten veel waarde aan het ervoor zorgen dat collega’s zich maximaal kunnen ontwikkelen en vooral met plezier naar hun werk gaan. Daar hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket bij, met o.a. een aantrekkelijke bonus-, lease- en pensioenregeling.

Interesse? Stuur jouw cv naar vera.iliicheva@alten.nl

Details
Publication date 03/03/2021
Location Rotterdam - Eindhoven - Amstelveen
Category Management/Staff
Recruiter Vera Iliicheva
Reference Number AD000191