Electrical Designer

The function

Momenteel zijn wij op zoek naar versterking voor ons Electronic Design Team. Met ons Design Team werken wij momenteel aan een elektronica ontwerp voor een geavanceerd machineplatform. In het projectteam, waar wij nu een opening hebben, wordt een volledige verantwoordelijkheid verwacht voor alle elektronica in de machine. Dit varieert van de E-architectuur tot aan PCB design, firmware, bekabeling en connectoren. De belangrijkste design taken bestaan uit PCBA design in Altium. Afhankelijk van je ervaringen en ambitie bestaat er ook de mogelijkheid om ontwikkeling uit te besteden en leveranciers hierin op technisch vlak te begeleiden. Enige ervaring in de high tech machinebouw zal jou helpen dit project snel eigen te maken.

 

ALTEN is een projectorganisatie, dat betekent dat ons team werkt aan verschillende industriële ontwikkelingen. Jij bent als Consultant in ons team de expert op Elektronisch gebied in een multidisciplinair team. Binnen onze projecten weet jij eisen om te zetten naar haalbare specificaties om vervolgens een product of systeem te ontwerpen.

Your profile

Als ervaren Electrical Designer heb je naast de technische uitdagingen, ook interesse heeft zijn stempel te drukken op het ALTEN team. Wij hechten veel waarde aan het teamgevoel en verwachten wij van onze Consultants dat zij hier een bijdrage aan leveren. Dit kan door middel van kennisdeling, mentorschap of coaching van je collega’s. De meerwaarde van ALTEN ligt onder anderen in de ruimte die wij bieden aan onze Engineers om te groeien en wij werken er samen aan jouw doelen te bereiken.

Personality

Wij zoeken engineers die vanuit hun kracht een prominente rol aannemen in een project. Je vindt het fijn een expert rol aan te nemen en je kunt advies geven aan alle lagen van een project of organisatie. Mensen kunnen op jou bouwen en je denkt graag mee met andere disciplines. 

ALTEN offers

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar jij via de diversiteit aan projecten het verschil kunt maken. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen.

Bij ons krijg je een platvorm om jouw skills en expertise in de praktijk te brengen en te ontwikkelen. Of je kracht in de techniek ligt of in soft skills, jij bent de drijver van jouw ambitie en wij kunnen je coachen en trainen om dichter bij deze ambitie te komen.

 

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling. 


Om jouw ambities vorm te geven word je gekoppeld aan zowel een Business Manager als een Technisch Manager. Samen bepaal je de koers van jouw carrière.   

 

Informatie
Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met onze Mechatronica Recruiter Sjors van Gennip via +31 (0) 6 31 04 98 83 of mail naar sjors.vangennip@alten.nl

Details
Publication date 04/08/2022
Location Eindhoven
Category Mechatronics/Robotics
Recruiter Sjors van Gennip
Reference Number AD000181