Systeembeheerder (Eindhoven)

The function

Voor ons kantoor in Eindhoven zijn wij op zoek naar een zelfstandige en hulpvaardige Systeembeheerder.

Als Systeembeheerder ben jij hét aanspreekpunt voor IT-vraagstukken binnen de organisatie. Je fungeert als aanspreekpunt voor alle gebruikers en zorgt ervoor dat tweedelijns vragen en incidenten zo snel mogelijk opgelost worden. Dit contact verloopt face-to-face, telefonisch en via ons ticket systeem.

We bieden een brede en uitdagende functie bij een internationale organisatie die volop in beweging is. Je werkt direct samen met vier collega’s in een informele werkomgeving met korte communicatielijnen waar ruimte is voor eigen inbreng en initiatieven.

Wat ga je doen als Systeembeheerder binnen ALTEN Nederland?

Als Systeembeheerder ben je zowel met projectondersteuning als Support bezig. Op het gebied van projectondersteuning draag jij zorg voor dat de ICT-infrastructuur continue wordt afgestemd op de eisen van de organisatie. Je zorgt voor afstemming en overleg over de voortgang van deze projecten. Hierbij let je op de continuïteit van het netwerk.   

Op het gebied van Support weet jij problemen en incidenten zo efficiënt mogelijk op te lossen door de juiste prioriteiten te stellen en de snelheid en oplossingsroute te bewaken. Je bent een belangrijke schakel tussen de gebruiker en je werkt nauw samen met de eerstelijns Supportmedewerker.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren o.a.:

 • Zorgen voor een tijdige, correcte en complete behandeling van aanvragen, incidenten;
 • Communiceert duidelijk de prioriteit, impact, actuele status en mogelijke workaround naar collega’s;
 • Analyseren van incidenten om terugkerende problemen en oorzaken daarvan te identificeren en deze op te lossen;
 • Opstellen van rapportages over het aantal/type incidenten en oplostijden;
 • Zorgt voor vastlegging van meest voorkomende vragen en oplossingen;
 • Helpen bij het inrichten van werkplekken van onze medewerkers die binnen en buiten onze kantoren werken.

Your profile

 • Een afgeronde opleiding in de richting IT op mbo4-niveau;
 • Je hebt ± 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Ervaring met ITILv3 of v4 foundation is een pré
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal;
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

ALTEN offers

ALTEN is wereldwijd actief en een snelgroeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt ALTEN ruim 30.000 medewerkers en is actief in Europa, Azie, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innovatie, is hierbij een belangrijke markt voor ALTEN.

In Nederland opereren we vanuit vier locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn en Amstelveen). De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Op een aantal gebieden heeft ALTEN Nederland unieke deskundigheid die is verkregen via jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Met onze 700 hoogopgeleide consultants bieden we diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast.

Daarom hebben wij deze kennis gebundeld in twee business lines: Technology en IT. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten, waarbij we diensten variërend van consultancy tot het uitvoeren van volledige projecten aanbieden.

Interesse?

Solliciteer via de onderstaande knop of stuur jouw CV naar vera.iliicheva@alten.nl

Details
Activated at 14/11/2019
Locations Eindhoven
Category Management/Staff
Contact Vera Iliicheva