Corporate Recruiter IT (Amstelveen)

The function

Ben jij nieuwsgierig naar wat mensen drijft en wil jij werken bij een groeiende internationale organisatie? Voor onze recent geopende vestiging in Amstelveen zijn wij op zoek naar een Corporate Recruiter die een belangrijke schakel zal vormen binnen de IT-unit. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces, waarbij jouw focus voornamelijk zal liggen bij de Digital Enterprise unit. Het betreft een diverse recruitment rol, waarbij jij samen met het management gaat bouwen aan de groei van de IT-unit. 

Heb je nog geen ervaring met Recruitment? Starters zijn van harte welkom!

Wat ga je doen als Corporate Recruiter IT binnen ALTEN Nederland?

Als Corporate Recruiter ondersteun jij een team van Business Managers bij het invullen van de openstaande vacatures voor de IT-unit. Deze unit richt zich op diverse expertises, waarbij je kunt denken aan Test & Agile Services, Business Intelligence en Digital Enterprise. Je richt je hierbij op de werving van hoger opgeleide professionals die binnen onze organisatie in dienst treden. Voor het vinden van de juiste kandidaten werk je met verschillende tools (LinkedIn, Job boards, eigen database, open sollicitaties, beurzen en opleidingsinstellingen).

Je benadert de kandidaten en voert de eerste gesprekken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het verdere sollicitatietraject. Je zorgt ervoor dat dit zo efficiënt mogelijk verloopt en dat alle betrokken partijen op de hoogte worden gehouden van de voortgang.

Naast het operationele deel, ben je nauw betrokken bij alle overige recruitment gerelateerde aspecten. Hierbij kun je denken aan de organisatie van beurzen, events, open avonden, maar ook aan het onderhouden van contacten met hogescholen, universiteiten en studieverenigingen.

Taken en verantwoordelijkheden:

Je draagt zelf de verantwoordelijkheid over de indeling van jouw agenda, deze bestaat onder andere uit de volgende taken:

  • Het selecteren en actief benaderen van IT-professionals via diverse kanalen (LinkedIn, Job boards, open sollicitaties, beurzen en opleidingsinstellingen)
  • Voeren van de eerste gesprekken met kandidaten;
  • Onderhouden van relaties met recruitmentbureaus;
  • Begeleiden van het complete sollicitatieproces (opstellen van contracten, administratieve verwerking van de gegevens);
  • Het opstellen van de recruitmentdoelstellingen van jouw unit;
  • Organiseren van diverse recruitmentevents, ALTEN vertegenwoordigen op beurzen;
  • Onderhouden van goede contacten met Hogescholen en Universiteiten (Campusrecruitment)

 

Your profile

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • De Nederlands en Engelse taal beheers jij goed in woord en geschrift;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

ALTEN offers

Je komt te werken op een nieuw kantoor in Amstelveen, waar jij samen met het management de IT-unit verder uit gaat bouwen. We bieden een zeer diverse rol, bij een internationaal bedrijf dat zich kenmerkt door een informele organisatiecultuur.  Hierbij kun je denken aan korte communicatielijnen (je werkt direct samen met het management) en gezellige en leerzame events met jouw collega’s. Om jouw werk optimaal te kunnen uitvoeren word je voorzien van een laptop en telefoon, daarnaast zul je een reiskostenvergoeding ontvangen.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan via de onderstaande button of stuur jouw CV naar vera.iliicheva@alten.nl

Details
Locations Amstelveen
Category Management/Staff
Contact Vera Iliicheva