Masterclass Technical Software Engineer | Technical Software

The function

** This vacancy applies to Dutch speaking candidates only **
Als aankomend software engineer bij ALTEN start je in een zes tot acht weken durende Masterclass. Deze Masterclass bereidt jou voor op de start van je carrière als software engineer. 

De Masterclass is opgebouwd uit verschillende trainingen waarin je object georiënteerd leert programmeren in C++, maar ook aan de slag gaat met essentiële werkmethodes zoals test-driven development, UML en scrum. Naast het volgen van de trainingen werk je aan een project zodat je de opgedane kennis uit je trainingen direct kunt toepassen. Met dit project houd je je bezig met het opstellen van een design, de implementatie van de code én het testen van het eindproduct en dit alles terwijl je je eigen AI ontwikkelt voor een spel. Tijdens de Masterclass heb je een eigen coach, die je tijdens het traject begeleidt en voorziet van feedback op de door jou geschreven code.

Projecten
Als je de Masterclass hebt afgerond, start je als software engineer bij ALTEN. Je werkt aan softwareproducten binnen verschillende high-tech sectoren, zoals healthcare, automotive en agriculture. Je schrijft code die efficiënt is, maar ook goed leesbaar is voor de rest van je team. Binnen je project houd je goed in de gaten waar de bottlenecks zitten zodat je hierin kunt adviseren om optimale resultaten te bewerkstelligen.
Je kent de basis van programmeren, dus de begrippen “for loop”, “functie” en “klasse” klinken jou niet vreemd in de oren. Deze ben je namelijk al eens tegengekomen tijdens jouw opleiding of hobby-project(en). Je hebt een hoog analytisch vermogen en wil je vol enthousiasme storten in de wereld van technische software.

Your profile

Opleiding

  • Een afgeronde technische opleiding op hbo- of wo niveau of PhD;

Persoonlijkheid

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Een pragmatische instelling;
  • Nauwkeurig en analytisch;
  • Enthousiast en gedreven;

Optioneel
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je kennis hebt van:

  • Simuleren en modeleren
  • Ervaring met het implementeren van numerieke algoritmes
  • Ervaring met scripten of PLC programmeren

ALTEN offers

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je meteen een vast contract. Mocht je daarvoor kiezen, dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto. Ook zorgen wij voor een laptop. Tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je bij ons standaard 27 vakantiedagen. Wil je meer dagen? Je kan er 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een uitstekende premievrije pensioenregeling.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en Technisch Manager ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

About ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 27/11/2023
Location Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel
Category Masterclass, Technical Software
Recruiter Joy Auguste
Reference Number AD000146