Junior Software Engineer – Artificial Intelligence

The function

‘Our Intelligence is what makes us human, and AI is an extension of that Quality’ – Yann LeCun

Artificial Intelligence is niet meer weg te denken uit de hedendaagse wereld. Als Software Engineer op het gebied van Artificial Intelligence ga je binnen high-tech omgevingen aan de slag met software die het vermogen heeft om zichzelf te verbeteren. Je vertaalt een business probleem naar een AI specifieke oplossing. Dit kun je bijvoorbeeld doen middels machine learning, deep learning of reinforcement learning.

Als AI-consultant binnen ALTEN neem je het team waarin je werkt mee in wat er gebeurt binnen AI Software. Je helpt hen jouw keuzes te begrijpen en gaat op zoek naar verbetering in bijvoorbeeld snelheid en kwaliteit. Binnen de projecten variëren jouw taken van het communiceren met stakeholders, het managen van data en het schrijven van algoritmes.

Your profile

Naar wie zijn we op zoek?

Je bent in aanraking geweest met data en wilt graag meer leren over het bewerken en managen van hiervan. Je hebt een achtergrond in softwareontwikkeling en gaat daarnaast graag aan de slag met verschillende Artificial Intelligence technieken, zoals machine learning, deep learning of reinforcement learning.

Je vindt het leuk om behalve het programmeren, jouw kennis over te brengen naar je teamleden en hen het belang en de waarde van Artificial Intelligence in te laten zien. Deze combinatie is voor jou de ideale functie.

Ben jij klaar om de wereld van Artificial Intelligence te veroveren?

Personality

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde technische opleiding op hbo- of wo niveau in bijvoorbeeld de richting Technische Informatica of Embedded Systems;
  • Minimaal 1 jaar ervaring met Artificial Intelligence technieken, zoals machine learning, deep learning of reinforcement learning (opgedaan tijdens studie of werk);
  • Minimaal 1 jaar ervaring Python en/of C of C++, Java, C#;
  • Pré: Ervaring met Cloud technologieën zoals AWS of Azure;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

ALTEN offers

Wat mag je van ons verwachten?

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven word je gekoppeld aan zowel een Business Manager als een Technisch Manager. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

ALTEN

ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design en de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn.

ALTEN biedt volop uitdaging. Zo kun je vanuit de rol van Software Engineer doorgroeien naar bijvoorbeeld Projectleider of juist dé ultieme specialist. Solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080, regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, regio Oost (locatie Apeldoorn) via +31(0)55-548 6200. Je kunt ook een e-mail sturen naar: sollicitatie@alten.nl

Details
Activated at 09/12/2019
Locations Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel
Category Technical Software
Contact Romy Wachtmeester