Electrical Engineer

The function

Als Electrical Engineer bij ALTEN heb je veel diversiteit in je werkzaamheden. ALTEN is namelijk een projectorganisatie, dat betekent dat ons team werkt aan verschillende industriële ontwikkelingen. Denk hierbij aan PCB ontwerp, schema ontwerp (zowel analoog als digitaal) maar ook industriële elektronica en elektromechanica komen aan bod. Onze projecten kunnen puur elektrisch zijn maar vaak ben jij de expert op electrical gebied in een multidisciplinair team. Binnen onze projecten weet jij eisen om te zetten naar haalbare specificaties om vervolgens een product of systeem te ontwerpen.

Your profile

Je hebt een afgeronde HBO of WO-opleiding in Electrical Engineering of Mechatronica. Je wilt werken met Embedded elektronica, FPGA’s, vermogens elektronica, PCB ontwerp of elektromechanica. Tijdens of na je opleiding heb je ervaring opgedaan met C, Python, Eagle, Altium,  E-plan en/of Zuken. Dit zijn ook technieken waar jij je in wilt ontwikkelen.

Personality

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Je vindt het leuk te blijven leren en ook om je collega’s te helpen. Jij kijkt verder dan je eigen werk en staat altijd klaar voor je team.

ALTEN offers

ALTEN biedt een technisch uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan projecten jouw groei centraal staat. Daarnaast geloven wij dat je als engineer nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Binnen onze ALTEN Academy bieden we trainingen aan die aansluiten op jouw ambities. Onze consultants organiseren ook regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Wanneer na de gesprekken blijkt dat jij en ALTEN goed bij elkaar passen, bieden we je direct een vast contract aan. Omdat we van onze consultants verwachten dat ze mobiel zijn, bieden we je de keuze tussen een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding. Daarnaast bieden we een goed salaris en een standaard netto onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je ook tot rust komt, daarom krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bijkopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een premievrije pensioenregeling.

Om jouw ambities vorm te geven koppelen we zowel een Business Manager als een Technisch Manager aan je. Samen bepaal je welke trainingen je nodig hebt en welke projecten je helpen jouw ambities te verwezenlijken. 

Details
Activated at 13/12/2019
Locations Eindhoven
Category Mechatronics/Robotics
Contact Romy Wachtmeester