ALTEN Digital Enterprise

Digital Enterprise

Digitale transformatie is overal om ons heen. IT-systemen gaan in een rap tempo naar de cloud. Mobile oplossingen zijn de norm. Social Media is niet meer weg te denken. Technologische veranderingen hebben grote impact op iedere bedrijfstak.

De veranderingen gaan snel en blijven komen. Big data en analytics nemen inmiddels een steeds centralere positie in. Het internet of things, Artificial Intelligence en zelflerende machines: de komende jaren zal hun invloed voelbaar worden. Ieder bedrijf zal een digitale strategie moeten hebben om succesvol te blijven en zichzelf voortdurend uit te vinden.

ALTEN helpt u de regie te nemen en te houden. Om de digitale transformatie voor u te laten werken in plaats van er door ingehaald te worden. Want wij begrijpen de techniek. Belangrijker nog, wij begrijpen dat techniek alleen niet genoeg is. Het wat kan niet zonder het hoe: de businessprocessen, de bedrijfscultuur, het leiderschap. En het waarom: dat u uw klanten, uw eindgebruikers, uw werknemers steeds beter kunt geven wat zij nodig hebben.

Op het gebied van Digital Enterprise biedt ALTEN de volgende diensten aan:

Digital Transformationkijk hier voor meer informatie

ALTEN Digital TransformationDe overkoepelende dienst van ALTEN Digital Enterprise is het ondersteunen van organisaties in het vormgeven van hun digitale transformatie.

Dit doen wij aan de hand van het hoe: het helpen met het ontwikkelen van een strategie en het opzetten van een Digital Roadmap. Als kick-start voor uw innovatietraject bieden wij hiervoor een Digital Quick Scan. Maar uiteraard doen wij dit ook voor het wat, de techniek. Wij hebben technische specialisten op alle relevante gebieden, van front-end tot backend, van data tot hardware, om alle ideeën ook om te zetten in werkende systemen.

Mobile & Web Developmentkijk hier voor meer informatie

ALTEN Mobile and Web

Moderne, data-gedreven applicaties zijn het hart van digitale organisaties.

Applicaties die services via het internet ontsluiten en de informatie presenteren in een multi-channel gebruikerservaring die aansluit bij het gebruikte device. Dit uitgangspunt staat dan ook centraal in hoe wij applicaties ontwikkelen voor web en mobile. Wij passen de meest-gebruikte JavaScript frameworks toe om responsive front-ends in HTML, CSS en JavaScript te ontwikkelingen op .NET en Java backends. Ontwikkeling van applicaties voor eindgebruikers—klanten, medewerkers, of partners—dat is wat wij doen.

User Experiencekijk hier voor meer informatie

ALTEN UXNaast aandacht voor code en de techniek snappen wij dat het uiteindelijk gaat om de ervaring van de gebruiker van uw applicaties. Kunnen zij doen wat ze willen doen? Kunnen ze doen wat u wilt dat zij doen?

Onze UX experts helpen applicaties te verbeteren door het gebruik ervan makkelijker en intuïtiever te maken. En ook de gebruikersvriendelijkheid te verhogen, ze aantrekkelijker te maken en uiteindelijk, de aandacht erop vast te houden. Onze UX propositie helpt u een vliegende start te maken als u wilt beginnen, maar nog niet weet hoe dit het beste aan te pakken.

Cloud & API Serviceskijk hier voor meer informatie

ALTEN Coud en API

Platforms en ecosystemen zijn belangrijke pijlers binnen digitale transformatie die wij ondersteunen.

Wij zien dit als een natuurlijke aanvulling op het centraal stellen van de gebruiker in applicatieontwikkeling: De flexibiliteit die je aan de voorkant wilt, wil je ook aan de achterkant. Onze specialisten in cloud en API zorgen ervoor dat uw applicaties gebruik maken van de modernste technieken in backend-ontwikkeling, data-opslag en -uitwisseling. Veiligheid van de data is een gegeven voor ons en standaard onderdeel van onze aanpak.

Internet of Thingskijk hier voor meer informatie

ALTEN IoT

ALTEN heeft u iets unieks te bieden op het gebied van Internet of Things. Met onze expertises in zowel sensortechnologie als data analyse en applicatieontwikkeling kan ALTEN een end-to-end IoT-oplossing voor u neerzetten.

Alles onder één dak, van hardware tot software. Wilt u meer doen in de wereld van IoT, of wilt u naar één, integrale oplossing? Wij komen graag met u hierover praten.

Soorten Dienstverlening

Consulting & Engineering Op basis van individuele kennis en vaardigheden leveren onze medewerkers een oplossing voor uw vraag.
Work Packages ALTEN neemt de volledige ontwikkeling van u over op een van onze Service centers.
Projecten Afspraken over tijd, geld en de resultaten die opgeleverd moeten worden in het kader van een project.

Verplichte velden*