Je hebt gesolliciteerd naar de functie van:

Masterclass Software Testing | IT

Persoonlijke gegevens

(dd/mm/jjjj)

CV

Upload je CV*
Upload je motivatiebrief
Verplichte velden*

Ga je bij ALTEN solliciteren? Lees dan ons privacystatement waarin we je informeren over het verwerken en bewaren van jouw gegevens.

Naar aanleiding van de interesse die je getoond hebt in de mogelijkheden om bij ALTEN Nederland te werken, geef je hierbij toestemming om opgenomen te worden in ons recruitmentproces. Dit houdt in dat je persoonsgegevens door ALTEN verwerkt zullen worden in het recruitmentsysteem. Je gegevens kunnen voor ditzelfde doel ook doorgestuurd worden aan andere onderdelen van de ALTEN Groep.

Wij maken je er op attent dat je het recht hebt op inzage, correctie en verwijdering in het geval van onjuistheden in je persoonsgegevens. Daarnaast heb je op basis van rechtmatige gronden het recht op beperking van de gegevensverwerking, het recht op verzet tegen de gegevensverwerking en het recht op dataportabiliteit.
Je kunt gebruik maken van deze rechten door een e-mail te sturen naar de Data Protection Coördinator van ALTEN.

Verwerking van de verzamelde gegevens is nodig in verband met het bovengenoemde doel. De gegevens zijn alleen toegankelijk voor daartoe aangewezen afdelingen binnen ALTEN en zullen bewaard blijven voor een periode van 2 jaar, gerekend vanaf ons laatste contactmoment.

Voor meer informatie kun je het privacybeleid van ALTEN via deze link raadplegen.