(Junior) System Designer Mechanical

De functie

Wij zijn op zoek naar Mechanische experts voor het ontwikkelen van geavanceerde machines. Hierbij werk je op systeem niveau in een multidisciplinair projectteam waar elektrotechniek en werktuigbouwkunde samen komen. Als System Designer Mechanical weet je deze vakgebieden met elkaar te verbinden.

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Mechatronica of Werktuigbouwkunde en kennis van 3D-CAD pakketten zoals SolidWorks of SiemensNX.

Jouw bijdrage zal liggen in de Mechanica waarbij je uitgedaagd wordt mee te denken op het gebied van elektronica, meet & regeltechniek en thermodynamica. Wanneer je hier enthousiast van wordt, ben je bij ons aan het juiste adres.  

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

ALTEN biedt

  • Werken in een team met ervaren engineers
  • Doorgroeimogelijkheden richting Architect, Project Lead of Business Manager
  • Een toonaangevende werkgever op het gebied van mechatronica en software
  • Deelname in kennisgroepen
  • Direct een vast dienstverband
  • Cursussen en trainingen vanuit de ALTEN Academy

Vanuit onze Academy zijn er verschillende cursussen en trainingen beschikbaar, zowel technisch als op het gebied van soft skills, om te zorgen dat jij met voldoende kennis aan jouw projecten begint en daar in door blijft groeien.

 

Wil je meer weten over onze unit? Check onze website https://www.alten.nl/what-we-do/mechatronics-robotics

ALTEN

ALTEN voert via haar kantoren projecten uit voor vooraanstaande technisch georienteerde bedrijven door heel Nederland. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn. Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, op een kwalitatief hoogstaand niveau. Qua ontwikkel-methodiek wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van Agile/Scrum. Binnen de R&D-omgevingen van de verschillende hightech industrieën wordt er steeds meer gebruik gemaakt van hoogstaande oplossingen. Het kwalificeren, ontwerpen en ontwikkelen van deze oplossingen vraagt om een helder en abstract denkniveau en de capaciteit om dit te vertalen naar een praktische oplossing. De daadwerkelijke oplossingen kunnen in verschillende ontwikkelomgevingen gerealiseerd worden. Denk hierbij aan R&D voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen bijvoorbeeld de medische, industriële of informatiesector.

ALTEN heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren welke passen binnen de internationale strategie van de ALTEN Groep. Deze groei levert veel kansen op voor getalenteerde ingenieurs die nu kiezen voor een carrière bij ALTEN. Werken bij ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Romy Wachtmeester via +31(0)40-256 3080. Je kunt ook een e-mail sturen naar sollicitatie@alten.nl. 

details
Activated at 08/04/2019
Locaties Eindhoven
Categorie Mechatronics/Robotics
contact Romy Wachtmeester