Engineer Smart Industries

De functie

Binnen ons werkgebied Smart Systems & Flexible Robotics zijn wij op zoek naar Junior Engineers Smart Industries die bij willen dragen aan de nieuwe industriële revolutie. Wil jij bezig zijn met IoT, Smart Industries en Robotica? Neem dan contact met ons op!

Jouw profiel

Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op het gebied van Mechatronica, Electronica, Werktuigbouwkunde, Technische Informatica of Applied Physics. Vanuit jouw achtergrond help je onze klanten met het ontwikkelen van smart systems in de overgang naar industrie 4.0. Daarbij maken we gebruik van technieken en tooling zoals C++, PLC, ROS, Python en Object Oriented programming, IoT.

 

Wij helpen jou om expert te worden voor het integreren en programmeren van complexe systemen. Wanneer je hier enthousiast van wordt en hier de komende jaren in wilt groeien, ben je bij ons aan het juiste adres.  

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

ALTEN biedt

Wat je mag verwachten:

  • Werken in een team met ervaren engineers
  • Een toonaangevende werkgever op het gebied van mechatronica en software
  • Werken aan/met de nieuwste technieken op het gebied van automatisering
  • Deelname in kennisgroepen
  • Direct een vast dienstverband
  • Cursussen en trainingen vanuit de ALTEN Academy

 

Vanuit onze Academy zijn er verschillende cursussen en trainingen beschikbaar om te zorgen dat jij met voldoende kennis aan jouw projecten begint en daar in door blijft groeien. Wij hebben onder anderen opleidings- en cursusmogelijkheden in PLC, ROS, C++ en object georiënteerd programmeren.

 

Wil je meer weten over onze unit? Check onze website https://www.alten.nl/what-we-do/mechatronics-robotics

ALTEN

ALTEN voert via haar kantoren projecten uit voor vooraanstaande technisch georienteerde bedrijven door heel Nederland. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn. Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, op een kwalitatief hoogstaand niveau. Qua ontwikkel-methodiek wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van Agile/Scrum. Binnen de R&D-omgevingen van de verschillende hightech industrieën wordt er steeds meer gebruik gemaakt van hoogstaande oplossingen. Het kwalificeren, ontwerpen en ontwikkelen van deze oplossingen vraagt om een helder en abstract denkniveau en de capaciteit om dit te vertalen naar een praktische oplossing. De daadwerkelijke oplossingen kunnen in verschillende ontwikkelomgevingen gerealiseerd worden. Denk hierbij aan R&D voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen bijvoorbeeld de medische, industriële of informatiesector.

ALTEN heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren welke passen binnen de internationale strategie van de ALTEN Groep. Deze groei levert veel kansen op voor getalenteerde ingenieurs die nu kiezen voor een carrière bij ALTEN. Werken bij ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Romy Wachtmeester via +31(0)40-256 3080. Je kunt ook een e-mail sturen naar sollicitatie@alten.nl. 

details
Activated at 08/04/2019
Locaties Eindhoven | Nederland
Categorie Mechatronics/Robotics
contact Romy Wachtmeester