(Junior) Robotics Engineer

De functie

Onze afdeling Mechatronics & Robotics is op zoek naar nieuwe collega's. Ben je bekend met of liever nog, heb je ervaring met het besturen van Robots en Vision toepassingen en wil je onderdeel zijn van een Robotica team dat nieuwe toepassingen bedenkt voor slimme productie technieken? Neem dan contact met ons op!

Jouw profiel

Je hebt een afgeronde WO-opleiding met praktische ervaring op het gebied van control algoritmes, robotica of sensor toepassingen. Voor en met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij complexe next-gen robotica toepassingen. Wij zijn op zoek naar engineers die deze intelligente systemen mee willen ontwikkelen en kennis hebben van de volgende zaken: 

 • Programmeren van Robotica bij voorkeur in ROS
 • Programmeertalen zoals: C++, Python
 • (Flexibele) Robotica
 • Vision systemen, praktisch toegepast
 • Automatisering

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

ALTEN biedt

Wat je mag verwachten:

 • Werken in een team met ervaren robotica engineers
 • Een toonaangevende werkgever op het gebied van ROS-toepassingen binnen de industrie
 • Werken aan/met de nieuwste technieken op het gebied van flexibele robotica
 • Deelname in robotica kennisgroepen
 • Opleidings- en cursusmogelijkheden in o.a. ROS, C++ en object georiënteerd programmeren
 • Direct een vast dienstverband

ALTEN

ALTEN voert via haar kantoren projecten uit voor vooraanstaande technisch georienteerde bedrijven door heel Nederland. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn. Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, op een kwalitatief hoogstaand niveau. Qua ontwikkel-methodiek wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van Agile/Scrum. Binnen de R&D-omgevingen van de verschillende hightech industrieën wordt er steeds meer gebruik gemaakt van hoogstaande oplossingen. Het kwalificeren, ontwerpen en ontwikkelen van deze oplossingen vraagt om een helder en abstract denkniveau en de capaciteit om dit te vertalen naar een praktische oplossing. De daadwerkelijke oplossingen kunnen in verschillende ontwikkelomgevingen gerealiseerd worden. Denk hierbij aan R&D voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen bijvoorbeeld de medische, industriële of informatiesector.

ALTEN heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren welke passen binnen de internationale strategie van de ALTEN Groep. Deze groei levert veel kansen op voor getalenteerde ingenieurs die nu kiezen voor een carrière bij ALTEN. Werken bij ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Romy Wachtmeester via +31(0)40-256 3080. Je kunt ook een e-mail sturen naar sollicitatie@alten.nl. 

details
Activated at 08/04/2019
Locaties Eindhoven | Nederland
Categorie Mechatronics/Robotics
contact Romy Wachtmeester