Test Engineer | Technical Software

De functie

Ligt jouw passie bij techniek en vind je het leuk om technische systemen te valideren? Dan past de functie van Software Test Engineer goed bij jou.

In deze functie kun je bij verschillende omgevingen en technieken brede ervaring op doen binnen Software Test Engineering. Voor jou dus de ideale mogelijkheid om jouw (technische) kennis in te zetten en uit te breiden.

Projecten
Als Software Test Engineer ben je verantwoordelijk voor diverse typen testen zoals software-, systeem- en integratie testen voor uiteenlopende technische toepassingen en applicaties. Dit gebeurt op basis van use cases en testscenario’s die door jou worden ontworpen en opgezet. De testen kunnen ‘live’ op de systemen plaatsvinden, maar er wordt ook gebruik gemaakt van simulatieomgevingen. Daarnaast zien we een belangrijke rol voor geautomatiseerd testen, je beschikt dan ook over kennis van het automatiseren van test cases. Verder ben je in staat om proactief verbetering aan verschillende aspecten binnen het vakgebied (geautomatiseerd) testen aan te dragen. Verder vind je het leuk om in teamverband te werken.

Jouw profiel

Opleiding

  • Afgeronde opleiding op HBO/WO niveau
  • Je bent ISTQB, TMAP of vergelijkbaar gecertificeerd

Ervaring

Je hebt ervaring met en kennis van:

  • Scripting talen (bijv. Python)
  • Diverse testtools zoals Jenkins, UFT/QTP of Selenium

Je bent:

  • In staat om gericht vragen te stellen en daarmee de requirements te achterhalen
  • Analytisch en in staat om het complete plaatje te overzien
  • Iemand die graag mee denkt en advies geeft waar nodig

Pre
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je kennis hebt van:

  • Agile werk methodieken
  • Programmeertalen zoals C, C++, C# of Java

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je meteen een vast contract. Mocht je daarvoor kiezen, dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto. Ook zorgen wij voor een laptop. Tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je bij ons standaard 27 vakantiedagen. Wil je meer dagen? Je kan er 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je met een uitstekende premievrije pensioenregeling. 

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en Technisch Manager ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 25/09/2023
Location Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel - Apeldoorn
Categorie Technical Software
Recruiter Joy Auguste
Reference Number AD000091