Junior Corporate Recruiter

De functie

De Functie

Als Junior Corporate Recruiter ben je een centrale spil binnen een internationale werkomgeving. Je wordt verantwoordelijk voor het vinden, spreken en enthousiasmeren van Technisch Software talent. Dit doe je in teamverband en je werkt nauw samen met je mede Corporate Recruiters en Business Managers. Je krijgt veel vrijheid en tools tot je beschikking om talenten te hunten. Je bent het eerste gezicht voor al jouw nieuwe toekomstige collega’s!

 

Je takenpakket zal bestaan uit onder andere:

-          Vinden van goed passende kandidaten

-          Benaderen en enthousiasmeren van kandidaten

-          Inplannen en voeren van de 1e gesprekken met kandidaten

-          Begeleiden van het complete sollicitatie proces

-          Informeren en onderhouden van contacten met jouw talenten

-          Betrokken zijn in het opstellen van de jaarlijkse recruitment doelstellingen van jouw unit

-          Organiseren diverse soorten recruitment events, ALTEN vertegenwoordigen op beurzen

-          Onderhouden goede contacten met Hogescholen en Universiteiten

 

Jouw profiel

Om bovenstaande taken uit te voeren wordt van jou verwacht dat je naast het meebrengen van een flinke dosis enthousiasme initiatief neemt en met leuke, creatieve en ludieke ideeën komt voor bijv. events. Alles met het doel de beste talenten in de markt te leren kennen en hen te enthousiasmeren voor het werken bij Alten! 

Persoonlijkheid

Profiel:

- Afgeronde HBO/WO opleiding

- Je hebt tussen de 0 en 3 jaar werkervaring

- Goede organisatorische vaardigheden

- Enthousiast, gezonde dosis humor, proactief

- Communicatief sterk

- Affiniteit met de IT/Techniek sector is een pré

ALTEN biedt

Alten Nederland

Alten Nederland is een vooraanstaande internationale topspeler in de wereld van technische consultancy en engineering. Ondanks dat we een wereldwijde speler zijn heeft Alten een platte en informele organisatie structuur. In Nederland hebben we 4 vestigingen en bij ons draait het om innovatie, kennisdeling en fun! Onze consultants (ingenieurs) hebben diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast. Het ontwikkelen van kennis is onze belangrijkste prioriteit want daarmee helpen we de klanten. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren: hightech industrie, landbouw, offshore, olie en gas, defensie en verkeer & vervoer. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten. Binnen de Unit Technical Software West (Randstad) zijn we op zoek naar een enthousiaste Junior Corporate Recruiter. De interne cultuur kan het beste worden omschreven als een erg sociale, open en informele cultuur waarin we veel waarde hechten aan het ervoor zorgen dat mensen zich maximaal kunnen ontwikkelen en vooral veel plezier met elkaar hebben.


Interesse?

Lijkt het je wat om met plezier naar je werk te gaan en veel vrijheid te hebben om je doelen te behalen? Reageer dan nu en neem contact op met Vera Iliicheva 06 12402739 / vera.iliicheva@alten.nl  of bezoek onze website voor meer informatie:  www.alten.nl 

details
Activated at 19/03/2019
Locaties Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Management/Staff
contact Vera Iliicheva
Referenties AD000087