DevOps Engineer | IT

De functie

De werelden van softwareontwikkeling (Dev) en IT-operations (Ops) samenbrengen om een naadloze en geautomatiseerde softwarelevenscyclus te bereiken. Dat is wat jij doet.

Als DevOps Engineer combineer je softwareontwikkeling en operationele taken om een efficiënte, geautomatiseerde en samenwerkende softwarelevenscyclus te creëren. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen van een stabiele en schaalbare infrastructuur voor softwareontwikkeling en implementatie.

Projecten
In deze functie werk je samen met een team om applicaties, data- en IoT-systemen te realiseren, waarbij jij je richt op het creëren en onderhouden van de technische infrastructuur en processen die nodig zijn voor effectieve softwareontwikkeling en operationele samenwerking. Dit kan een systeem zijn voor het monitoren van hijskranen, een op maat gemaakt dataplatform voor een watermanagementsorganisatie, of een portaal dat de provincie inzicht in verkeersstromen verschaft. Onze klanten zijn divers en veel bevinden zich op het snijvlak van IT en Techniek.

Jouw profiel

Educatie

  • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een IT-gerelateerde richting.

Ervaring

  • Je hebt meer dan 2 jaar ervaring, bij voorkeur als DevOps engineer;
  • Kennis van continuïteit en integratie, infrastructuurbeheer, automatisering, samenwerking en communicatie, monitoring en optimalisatie

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Je inzet wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en mentor ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 23/06/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel - Amstelveen - Groningen
Categorie Software Quality Services
Recruiter Barbara Bruce-Boye
Reference Number AD000086