BI Tester

De functie

** For this function we are looking for (native) Dutch speaking candidates** 

De tester die wij zoeken streeft naar kwaliteit en efficiëntie in het BI-ontwikkelproces. Hij of zij adviseert de klant over de testaanpak van BI-projecten waarbij in veel gevallen de transitie van ‘doing Agile’ naar ‘being Agile’ nog gaande is en waar test automatisering een grote rol speelt. Heb je testervaring binnen het BI-domein en ben je op zoek naar een werkgever waar je door kunt groeien en kunt bouwen op uitgebreide expertise binnen zowel het test- als BI vak, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Je zal werkzaam zijn voor de vestiging Utrecht maar in de omgeving van Amsterdam, Utrecht, Amesfoort.

Jouw profiel

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare testervaring waarvan 2 jaar binnen BI-opdrachten
 • Goede kennis van SQL
 • Ervaring met één of meerdere BI tools als Microsoft Dynamics, SAS of Informatica
 • Ervaring met testtools als Selenium, Cucumber en FitNesse
 • Interesse in onderwerpen als IoT, Cloud, Data lakes en Blockchain
 • Persoonlijke eigenschappen: Communicatief, Initiatiefrijk, Agile minded, Innovator. 

Persoonlijkheid

Je bent communicatief en analytisch sterk. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Daarnaast ben je resultaatgericht en heb je van nature een flexibele instelling. Wij vinden het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden, o.a.: open en betrokken, passie voor techniek en plezier.

ALTEN biedt

 •  Direct een vast dienstverband;
 •  Een uitstekend salaris met een mooi pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto of een mobiliteitsvergoeding, laptop, bonusregeling en pensioensregeling;
 •  Veel kansen om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen;
 • Persoonlijke begeleiding van je People Manager en Business Manager;
 • Goede trainings-en opleidingsmogelijkheden waarbij je onbeperkt trainingen kan volgen;
 • Een succesvolle, internationale onderneming, met daarin veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden.
 • Naast uitdagende en afwisselende opdrachten, bieden wij een stabiele organisatie waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei gestimuleerd wordt. Wij zijn een informeel, jong en open bedrijf waar collegialiteit en plezier op nummer één staan. We vinden het belangrijk dat je je naaste collega’s ook goed leert kennen buiten het werk. We organiseren daarom regelmatig inhoudelijke en fun activiteiten waar je, uiteraard vrijblijvend, aan kunt deelnemen. We vinden het belangrijk een omgeving te creëren waar jij je vrij voelt om initiatief te nemen om ons bedrijf en jouw vak verder te laten groeien

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in Softwaretesten, Software Development, BI en Analytics consultancy in verschillende branches. Binnen Alten kom je terecht in een divers maar hecht team dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en software ontwikkeling. Bij ALTEN staan mensen, kennis, plezier en technologie centraal.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van telecomproviders, overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners.

ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met Tobias Jespers via 06-10630384. Je kunt ook een e-mail sturen naar sollicitatie@alten.nl. 

details
Activated at 23/01/2019
Locaties Capelle Aan Den Ijssel, Amstelveen
Categorie Test Services
contact Tobias Jespers
Referenties AD000079