Aankomend Business Manager

De functie

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière met de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een managementfunctie? Ga dan aan de slag als Aankomend Business Manager bij ALTEN Nederland, waarin veel afwisseling zit op het gebied van sales, people- en projectmanagent. Past deze rol bij jouw ambities? Lees dan verder, want ALTEN komt graag met je in contact voor deze rol op onze kantoren in Amstelveen en Capelle a/d Ijssel.

Wat ga je doen als Aankomend Business Manager binnen ALTEN Nederland?         

In de functie van Aankomend Business Manager is het jouw doel om te groeien in de verantwoordelijkheden op het gebied van sales, people- en projectmanagent. Het  team van onze ervaren Business Managers staat tot je beschikking om je te coachen en ‘on the job’ te trainen.

Als Business Manager is het jouw taak om de balans te vinden tussen vraag en aanbod. Hierdoor ligt de focus in het begin voornamelijk op het bouwen van jouw netwerk door middel van acquisitie. Met als doel je klantenbestand te ontwikkelen en uitdagende opdrachten voor onze consultants te vinden, ga je nieuwe contacten aan met potentiele klanten. Je vind het uitdagend om de vraag van een klant te verhelderen en helpt als solution seller mee om deze te formuleren.  Daarom vinden wij het een pré wanneer je over technisch inhoudelijke kennis beschikt om zo een uitstekende sparringspartner voor de klanten te kunnen zijn.

Om de opdrachten te realiseren ga je aan de slag met het samenstellen van jouw team van hoogopgeleide consultants. Hierbij word jij actief betrokken bij het werven én selecteren van nieuwe collega’s. Dit doe je in samenwerking met een van onze corporate recruiters. Je bent daarnaast bezig met de beoordeling, coaching en carrièreplanning van onze technische consultants die de projecten uitvoeren. Jij weet als geen ander wat zij nodig hebben om de opdrachten uit te voeren en zorgt ervoor dat zij de juiste ondersteuning vanuit ALTEN krijgen. Samen met de technisch manager ben je verantwoordelijk voor de planning, financiën en voortgang van projecten.

Als Aankomend Business Manager heb je dus te maken met een divers takenpakket op het gebied van sales, people- en projectmanagement, waarbij je diensten variërend van consultancy tot het uitvoeren van volledige projecten aanbiedt. 

Jouw profiel

Je beschikt over een HBO of WO opleiding met een technische of bedrijfskundige component en qua ervaring voldoe je aan één van de onderstaande profielen:

  • Je hebt één tot zes jaar werkervaring opgedaan in een technische rol binnen de techniek;

En/of

  • Je hebt één tot vier jaar werkervaring opgedaan in een commerciële functie en hebt de ambitie om behalve met sales ook bezig te zijn met people- en projectmanagement;

Je hebt vanuit deze achtergrond de ambitie, drive en capaciteiten om een managementfunctie op te pakken.

Persoonlijkheid

Je hebt een hart voor het ondernemerschap en relatiebeheer. Je beschikt over een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, waarbij je de juiste prioriteiten weet te stellen.  Daarnaast heb je een flexibele instelling en ben je communicatief en analytisch sterk.

ALTEN biedt

Naast een uitdagende en afwisselende functie, bieden wij een stabiele organisatie waar persoonlijke- en vakinhoudelijke groei wordt gestimuleerd. We zijn een informeel en plezierig bedrijf, waarbij collegialiteit en de sfeer op de werkvloer centraal staan. Eigen initiatief wordt binnen onze organisatie gewaardeerd en beloond.

ALTEN Nederland

ALTEN is wereldwijd actief en een snel groeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt ALTEN ruim 30.000 medewerkers en is actief in Europa, Azie, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innnovatie, is hierbij een belangrijke markt voor ALTEN.

In Nederland opereren we vanuit vier locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn en Amstelveen).De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Op een aantal gebieden heeft ALTEN Nederland unieke deskundigheid die is verkregen via jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Met onze 800 hoogopgeleide consultants bieden we diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast. 

Daarom hebben wij deze kennis gebundeld in twee business lines: Technology en IT. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten, waarbij we diensten aanbieden die variëren van consultancy tot het uitvoeren van volledige projecten.

Ben je geïnteresseerd? Of heb je aanvullende vragen? Dan kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Vera Iliicheva via vera.iliicheva@alten.nl of 06-12402739.

details
Activated at 20/05/2019
Locaties Capelle Aan Den Ijssel - Amstelveen - Eindhoven | Nederland
Categorie Management/Staff
contact Vera Iliicheva