Aankomend Business Manager

De functie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij techniek en mensen centraal staan? En wil jij je graag ontwikkelen in een management functie? Wij zoeken een Business Manager met ambitie en drive. 

 Wat houdt de rol van Business Manager precies in?

Als Business Manager bij ALTEN ben je het beste te beschrijven als een ondernemer. Je bent verantwoordelijk voor je eigen team, met de daarbij horende verantwoordelijkheden. Onze corebusiness is kennis. Wij ondersteunen de opdrachtgevers met de inzet van de kennis en kunde van onze consultants, waarmee we de doelen van onze opdrachtgevers helpen realiseren.

 Jij bent degene die de contacten aangaat met nieuwe klanten. Je vindt het uitdagend om de vraag van de klant te verhelderen en helpt mee deze te formuleren. Daarom vinden wij het belangrijk dat je over technisch inhoudelijke kennis beschikt en een uitstekende sparringspartner voor de klanten kunt zijn. Om de oplossing te kunnen realiseren beschik je over een team met hoogopgeleide consultants (ingenieurs) en help je actief mee aan het recruitmentproces, met ondersteuning van een recruiter. Je spreekt je netwerk aan en deelt je enthousiasme over ALTEN op beurzen en events. Jij weet uiteindelijk als geen ander wat onze ingenieurs in zich hebben en weet deze kennis succesvol in te zetten bij de klant.

 In deze functie groei je in de verantwoordelijkheden. Je team van ervaren Business Managers staat tot je beschikking om je te coachen en ‘on the job’ te trainen. Ook hebben we verschillende trainingen speciaal ontwikkeld om van jou een succes te maken. Je doel is om je klantenbestand te ontwikkelen zodat jij je team kunt inzetten bij de leukste en meest uitdagende projecten. Je hebt regelmatig contact met de ingenieurs in je team, je weet wat er speelt en begeleidt hen bij het vormgeven van hun loopbaan.

 Als Business Manager bij ALTEN ga je op zoek naar de balans tussen de klant, de consultant en ALTEN.  

Jouw profiel

 Je beschikt over een HBO of WO opleiding. Je hebt enkele jaren werkervaring opgedaan, bij voorkeur in een technische rol binnen de techniek. Je haalt graag het beste uit jezelf en een ander. Vanuit deze achtergrond heb je de ambitie en drive om een commerciële management functie op te pakken.

Persoonlijkheid

Je bent communicatief en analytisch sterk. Je bent resultaatgericht,  je hebt van nature een flexibele instelling en je vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan.

ALTEN biedt

 Wij zijn een informeel bedrijf om voor te werken, waar collegialiteit, plezier en persoonlijke werksfeer op nummer één staan. Je gaat werken in een dynamische omgeving met veel ontwikkelmogelijkheden. Wij bieden je de vrijheid om je de rol eigen te maken en wij deinzen niet terug voor een uitdaging. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op met Vera voor een vrijblijvende kennismaking. 

ALTEN Nederland

ALTEN is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy en engineering. Bij ALTEN draait het om kennis. Onze ingenieurs hebben diepgaande kennis van technologie die in veel marktsectoren kan worden toegepast. Met deze kennis biedt ALTEN diensten variërend van consultancy tot het uitvoeren van volledige projecten. Op een aantal gebieden heeft ALTEN unieke deskundigheid die is verkregen via een jarenlange investering in kennisopbouw en kennisgroepen. Deze kennis hebben wij gebundeld in proposities te weten: Technical software, Mechatronics, Business intelligence, Test services en Installation technology. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit verschillende business sectoren: industrie, defensie, verkeer & vervoer, telecom en finance. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten.

ALTEN is wereldwijd actief en een snel groeiende, beursgenoteerde organisatie. Internationaal gezien telt ALTEN ruim 20.000 medewerkers en is actief in Europa, Azië, USA, Afrika en het Midden-Oosten. Nederland, als hotspot voor innovatie, is hierbij een belangrijke markt voor ALTEN. De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. Met onze 600 consultants biedt ALTEN deze kennis. In Nederland opereren we vanuit vier locaties (Eindhoven, Capelle a/d IJssel, Apeldoorn en Amstelveen).

Ben je geïnteresseerd? Of heb je aanvullende vragen? Dan kun je contact opnemen met onze Corporate Recruiter, Vera Iliicheva via vera.iliicheva@alten.nl of telefoonnummer .

details
Activated at 18/02/2019
Locaties Apeldoorn, Amstelveen
Categorie Management/Staff
contact Vera Iliicheva
Referenties AD000075