Data Engineer | IT

De functie

Heb je verstand van Microsoft Azure, Amazon Web Services of Splunk? Of heb je ervaring als ETL developer en ben je bereid om nieuwe technologieën te leren? Dan ben jij onze nieuwe Data Engineer!

We zijn op zoek naar Data Engineers die ervaring hebben met het realiseren van (cloud gebaseerde) data driven oplossingen. Als Data Engineer overzie je processen en kun je deze vertalen naar oplossingen binnen (cloud) data platformen. Je adviseert en werkt in teams om technische oplossingen te realiseren. Je vindt het leuk om nieuwe technologieën te ontdekken, verder te verkennen en deze te delen met je collega’s en opdrachtgevers.

Projecten
In deze functie werk je in projecten aan data-platformen in jouw cloud: Azure, AWS, of beide. Samen met een team realiseer je data- en IoT-platformen en jij richt je vooral op alles wat met data en datastromen te maken heeft. Dit kan een systeem zijn voor het monitoren van hijskranen, een op maat gemaakt dataplatform voor een watermanagementsorganisatie, of een portaal dat de provincie inzicht in verkeersstromen verschaft. Onze klanten zijn divers en veel bevinden zich op het snijvlak van IT en Techniek.

Jouw profiel

Opleiding

  • Afgeronde HBO of WO opleiding

Ervaring

  • Kennis van SQL en/of Python
  • Kennis van data modellering en data logistiek

Pre

Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je kennis hebt van:

  • Azure, AWS of Splunk
  • Hands-on ervaring bij BI projecten

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Je inzet wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen.   Met de juiste begeleiding van je Business Manager en mentor ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.  

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 03/05/2023
Location Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel - Eindhoven - Groningen
Categorie Data & Analytics
Recruiter Barbara Bruce-Boye
Reference Number AD000071