Vacatures ALTEN

Junior BI consultant

De functie

Wil je als Junior BI consultant aan de slag gaan? Wij hebben speciaal voor pas afgestudeerden en young professionals een opleidingstraject opgezet. Je krijgt de kans om het BI vakgebied te leren bij één van de marktleiders van Nederland. Tevens krijg je intensieve begeleiding bij je eerste opdracht van onze ervaren collega's om te groeien tot een succesvolle BI consultant!


Je eerste maand staat in het teken van het volgen van diverse trainingen op het gebied van Business Intelligence, Big Data en/of Predictive Analytics. Een aantal trainingen wordt afgesloten met een examen, zodat je direct bent gecertificeerd. Vervolgens ben je klaar om bij één van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Gedurende het eerste jaar krijg je de beschikking over een persoonlijke coach om je verder te begeleiden in het BI-vakgebied. Daarnaast geef je samen met je People Manager je loopbaanontwikkeling voor de komende drie jaar vorm.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO of WO opleiding (Bedrijfskundige Informatica, Business Analytics, Informatiemanagement, Wiskunde, Econometrie of Kunstmatige Intelligentie)
  • Kennis van SQL
  • Ambitieus en initiatiefrijk 
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift

Persoonlijkheid

Je bent communicatief sterk, kan goed zelfstandig werken en vind het belangrijk om in een team te werken. Daarnaast vind je het leuk om resultaat te behalen en je hebt van nature een flexibele instelling. Wij vinden het ook belangrijk dat je jezelf kunt herkennen in onze kernwaarden: People, Fun, Technology, Knowledge, Aim high en Open & Involved.

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren?

Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling).

Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders.

Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

Details
Locaties Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel - Eindhoven
Categorie Data & Analytics
Contact Ka Yan Huynh