BI Specialist | IT

De functie

Vertaal jij data naar informatie? Creeër jij overzicht en verbindende inzichten? Dan is de functie BI Specialist iets voor jou.

Als BI specialist ben je verantwoordelijk voor het overzien van het volledige proces, vanaf de bronsystemen tot en met de multi-dimensionele analyse. Met als doel om zo goed mogelijke rapportage- en analyseomgeving te realiseren voor eindgebruikers. Je bent de spin in het web in het krachtenspel tussen functionele wensen, organisatorische belangen en technische mogelijkheden.

Projecten
In deze functie werk je in projecten aan data-platformen in jouw cloud: Azure, AWS, of beide. Samen met een team realiseer je data- en IoT-platformen en jij richt je vooral op analyse- en rapportageomgevingen. Dit kan een systeem zijn voor het monitoren van hijskranen, een op maat gemaakt dataplatform voor een watermanagementsorganisatie, of een portaal dat de provincie inzicht in verkeersstromen verschaft. Onze klanten zijn divers en veel bevinden zich op het snijvlak van IT en Techniek.

Jouw profiel

Educatie 

  • Afgeronde HBO of WO opleiding

Ervaring

  • Kennis van ETL processen en/of analytics;
  • Kennis van metadatabeheer, architectuur en modellering;

Pre
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je:

  • Kennis en ervaring in één of meerdere ontwikkeltools (Microsoft);
  • Hands-on ervaring met meerdere BI projecten.

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Je inzet wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en mentor ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een Internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

 

Details
Publication date 23/06/2023
Location Amstelveen - Capelle Aan Den Ijssel - Eindhoven - Groningen
Categorie Data & Analytics
Recruiter Barbara Bruce-Boye
Reference Number AD000066