Junior Test Automatiserings Engineer

De functie

Projecten worden steeds vaker Agile uitgevoerd met als gevolg dat project teams in korte iteraties software moeten opleveren. Dit resulteert in exponentieel groeiende regressie test sets waardoor test automation onoverkomelijk wordt. Door Continuous Integration, Test Driven Development en Behavior Driven Development schuiven development en test competenties bovendien steeds dichter naar elkaar. Als Junior Test Automation Engineer ben je verantwoordelijk voor het automatiseren en uitvoeren van systeem-, integratie- en acceptatietesten.

 

Je wordt als Junior Test Automation Engineer door Alten opgeleid tot een professional die 

test scenario’s kan scripten/programmeren met behulp van bestaande automation test tools en in staat is zelf een test framework te implementeren (bijv. in C, C++, C# of Java).

Je behaalt je een ISTQB Foundation certificaat, je leert de Agile manier van werken en het gebruik van test tooling zoals Jenkins, Jira, Bamboo en Cucumber. Daarnaast krijg je training en coaching in het scripten en programmeren met Python en C#.

Jouw profiel

 • Afgeronde technische opleiding HBO of WO (informatica, electronica, biomedische technology, Human Interaction, embedded systems, oid).
 • Affiniteit met techniek
 • Kritisch, nieuwsgierig en gedreven.
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt kennis van scripting en programmeertalen zoals Python, Java, C#, C++
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een Agile omgeving.

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

ALTEN biedt

 • Technisch uitdagende projecten met volop doorgroeimogelijkheden
 • Direct een vast dienstverband
  • Uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, zoals een lease-auto, premie-vrije pensioenvoorziening en uiteraard en een breed scala aan opleidingsmogelijkheden
 • Volop aandacht en ruimte voor ontplooiing op zowel technisch- als persoonlijk vlak
 • Een ambitieuze omgeving met technische collega’s

ALTEN

ALTEN voert via haar kantoren, projecten uit voor vooraanstaande technisch georiënteerde bedrijven door heel Nederland. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn. Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Qua ontwikkel-methodiek wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van Agile/Scrum. Binnen de R&D-omgevingen van de verschillende hightechindustrieën wordt er steeds meer gebruik gemaakt van hoogstaande softwareoplossingen. Het kwalificeren, ontwerpen en ontwikkelen van deze softwareoplossingen vraagt om een helder en abstract denkniveau en de capaciteiten dit te vertalen naar een praktische oplossing. De daadwerkelijke oplossingen kunnen in verschillende ontwikkelomgevingen gerealiseerd worden. Denk hierbij aan R&D voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen bijvoorbeeld de medische, industriële of informatiesector.

ALTEN heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren welke passen binnen de internationale strategie van de ALTEN Groep. Deze groei levert veel kansen op voor getalenteerde ingenieurs die nu kiezen voor een carrière bij ALTEN. Werken bij ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080, regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, regio Oost (locatie Apeldoorn) via +31(0)55-548 6200. Je kunt ook een e-mail sturen naar: sollicitatie@alten.nl

Details
Activated at 11/03/2020
Locaties Capelle Aan Den Ijssel - Apeldoorn - Eindhoven
Categorie Technical Software
Contact Tom Beekmans