Vacatures - ALTEN Netherlands

Technisch Software Engineer

De functie

Vind je het leuk om complexe technische vraagstukken op te lossen? Wil je uitgedaagd worden in nieuwe werkgebieden en omgevingen? Dan past de functie van Technisch Software Engineer goed bij jou. Zo kun je werken aan de nieuwste healthcare toepassingen, maar ook aan vernieuwende systemen voor domotica, security, onderwijs of de marine. Van hightech toepassing tot app-ontwikkeling, bij ALTEN bieden we uiteenlopende mogelijkheden om jouw (technische) kennis en ervaring in te zetten én uit te breiden. Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, op een kwalitatief hoogstaand niveau. Qua ontwikkel-methodiek wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van Agile/Scrum. Binnen de R&D-omgevingen van de verschillende hightech industrieën wordt gebruik gemaakt van hoogstaande oplossingen. Het kwalificeren, ontwerpen en ontwikkelen van deze oplossingen vraagt om een helder en abstract denkniveau en de capaciteit om dit te vertalen naar een praktische oplossing. De daadwerkelijke oplossingen kunnen in verschillende ontwikkelomgevingen gerealiseerd worden. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Jouw profiel

Je beschikt over minimaal een Bachelor richting (Technische) Informatica, Embedded Systems & Automation of Elektrotechniek. Daarnaast heb je programmeerervaring (C / C++/ C# of Java) en bij voorkeur ervaring binnen multithreading/real-time omgevingen.

Met jouw technische achtergrond en flexibele instelling ben je betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste innovaties of optimaliseren van bestaande systemen. We bieden je de kans om expert te worden voor het integreren en programmeren van complexe systemen. Door de diversiteit in je werkzaamheden kun jij je optimaal blijven ontwikkelen. Wanneer je hier enthousiast van wordt en je de komende jaren optimaal wilt kunnen ontwikkelen dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

Persoonlijkheid

Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en vindt het interessant om technische uitdagingen aan te gaan. Binnen uiteenlopende projecten maakt jouw vakmanschap het verschil. Daarnaast ben je proactief ingesteld en werk je graag in teamverband.

ALTEN biedt

Wat mag je verwachten;

  • Technisch uitdagende projecten met volop doorgroeimogelijkheden;
  • Cursussen en trainingen vanuit de ALTEN Academy;
  • Deelname in kennisgroepen;
  • Uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, zoals een leaseauto, premievrije pensioenvoorziening en uiteraard ;
  • Een ambitieuze omgeving met technische collega’s;
  • Direct een vast dienstverband. 

Vanuit onze Academy zijn er verschillende cursussen en trainingen beschikbaar om te zorgen dat jij met voldoende kennis aan jouw projecten begint en daar in door blijft groeien. Wij hebben onder andere opleidings- en cursusmogelijkheden in C++, Advanced C# en object georiënteerd programmeren. Daarnaast hebben wij ook verschillende trainingen op Softskill gebied. Belangrijk als je bijvoorbeeld een rol ambieert als projectleider of architect.

 

Wil je meer informatie over onze Academy? Check dan onze webpagina https://www.alten.nl/what-we-do/altenacademy

ALTEN

ALTEN voert via haar kantoren, projecten uit voor vooraanstaande technisch georiënteerde bedrijven door heel Nederland. Dit kan op locatie bij de opdrachtgever zijn, maar kan ook plaatsvinden op het ALTEN Delivery Center in Eindhoven, Capelle a/d IJssel of Apeldoorn. Je werkzaamheden zijn met name gericht op R&D, waarbij je betrokken wordt bij het opstellen en uitwerken van het design, de implementatie van de software op een kwalitatief hoogstaand niveau. Qua ontwikkel-methodiek wordt bij voorkeur gebruik gemaakt van Agile/Scrum. Binnen de R&D-omgevingen van de verschillende hightechindustrieën wordt er steeds meer gebruik gemaakt van hoogstaande softwareoplossingen. Het kwalificeren, ontwerpen en ontwikkelen van deze softwareoplossingen vraagt om een helder en abstract denkniveau en de capaciteiten dit te vertalen naar een praktische oplossing. De daadwerkelijke oplossingen kunnen in verschillende ontwikkelomgevingen gerealiseerd worden. Denk hierbij aan R&D voor de meest uiteenlopende toepassingen binnen bijvoorbeeld de medische, industriële of informatiesector.

ALTEN heeft ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren welke passen binnen de internationale strategie van de ALTEN Groep. Deze groei levert veel kansen op voor getalenteerde ingenieurs die nu kiezen voor een carrière bij ALTEN. Werken bij ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080, regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, regio Oost (locatie Apeldoorn) via +31(0)55-548 6200. Je kunt ook een e-mail sturen naar: sollicitatie@alten.nl

details
Activated at 13/10/2019
Locaties Eindhoven - Apeldoorn - Capelle Aan Den Ijssel | Nederland
Categorie Technical Software