Alten vacatures

Test Automation Engineer- IT

De functie

Test Automatisering is een vak apart vinden wij. Wil jij hierin verder doorgroeien en het vak helpen ontwikkelen en zoek je daarbij een organisatie die jou daar in stimuleert? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Als Test Automation engineer bij ALTEN draag je bij aan de ontwikkeling van nieuwe producten/systemen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het inspecteren van de testbasis, specificeren van testgevallen, opstellen van business proces scenario’s, het uitvoeren en begeleiden van systeem-, integratie- en acceptatietesten. Vervolgens ben je ook in staat om dat te programmeren in een automatische testtool. Met jouw testexpertise en kennis van testtools vul je de Agile teams aan. Je bent een echte bruggenbouwer tussen IT en de Business en je kunt goed gestructureerd werken in teamverband en op diverse levels communiceren met je team.

 

Jouw profiel

Uiteraard ben je als tester communicatief en analytisch sterk. Daarnaast ben je resultaatgericht en heb je van nature een flexibele instelling. Voldoe je ook aan onderstaande punten? Dan is er een match!

  •  Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau, met een sterk ICT component;
  •  Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als tester;
  •  Je bent TMap(Next) en/of ISTQB Foundation gecertificeerd;
  •  Je hebt kennis van testtools zoals Jira, Selenium, HP UFT, Microsoft TFS, Fitnesse;
  •  Je hebt bij voorkeur ervaring met Gerkin gebaseerde frameworks zoals SpecFlow of Cucumber;
  •  Je hebt bij voorkeur kennis van Continuous Integration of build omgevingen als Jenkins;
  •  Je hebt bij voorkeur kennis van programmeertalen zoals C#, Java en .NET;
  •  Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken in een Agile omgeving.

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vind jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren? Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om op één van onze projecten aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling). Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen. Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders. Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

Details
Activated at 16/09/2020
Locaties Capelle Aan Den Ijssel - Amstelveen - Groningen
Categorie Software Quality Services
Contact Tobias Jespers