Test Automation Engineer | IT

De functie

Gaat jouw hart sneller kloppen van het ontwerpen, bouwen en implementeren van testautomatiseringsoplossingen? Wij zijn op zoek naar die technische duizendpoot die alle facetten van testautomatisering kent of wilt leren kennen.

De totstandkoming van een goede testautomatiseringsoplossing is natuurlijk veel meer dan alleen testcases automatiseren. Jij bent betrokken vanaf het opstellen van de requirements tot het moment dat je de rapportage van de geautomatiseerde testen publiceert. Een Test Automation Engineer van ALTEN kenmerkt zich door de brug te zijn tussen het vakjargon van de ontwikkelaars en het procesmatige vanuit de business. Voor onderwerpen als toolselectie, risico management, codeertalen en SCRUM methodologie ben jij de expert voor de klanten van ALTEN.

Projecten
Of het nu gaat om SonarQube in de pipeline te integreren, of het volledig regressietesten van de website met Robot Framework. Jij gaat deze uitdagingen graag aan. Jouw kennis en kunde verhoogd de volwassenheid van het automatiseren van het ontwikkelproces bij jouw klant.

Jouw profiel

Educatie

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau met een sterk ICT component
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau met daarnaast 3 jaar ervaring als tester of 1 jaar als test automation engineer;

Ervaring

  • Je bent Tmap en/of ISTQB gecertificeerd;
  • Je hebt kennis van ondersteunende tools zoals XRay, Selenium, Robot Framework, Azure DevOps, SpecFlow / Cucumber, Postman

Pre
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je:

  • ISTQB Advanced Level - Test Automation Engineer gecertificeerd bent;
  • Ervaring hebt met POM gebaseerde frameworks zoals Selenium;
  • Kennis hebt van Continuous Integration via Jenkins, Atlassian Bamboo of Microsoft Azure DevOps;
  • Kennis hebt van programmeertalen zoals C#, Java of Python;
  • Ervaring hebt met het werken in een Agile omgeving;
  • Ervaring hebt met diverse scripting/testtooling zoals Selenium, Microsoft Azure DevOps, SpecFlow en Robotic Frameworks.

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Je inzet wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en mentor ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 23/06/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel - Amstelveen - Groningen - Eindhoven
Categorie Software Quality Services
Recruiter Barbara Bruce-Boye
Reference Number AD000034