Scrum Master

De functie

Ben jij een passievolle Scrum Master die energie haalt uit het beter laten presteren van teams en organisaties? Dan ben je bij ALTEN aan het juiste adres!

Als Scrum Master is het jouw missie om teams naar een hoger niveau te tillen. Je bent niet alleen een facilitator, maar helpt ook organisaties stappen te zetten om wendbaarder te worden. Je komt te werken op één van onze vele uitdagende projecten en bent van grote waarde door met je gezonde drive, teams en organisaties te trainen en te coachen.

Projecten
In deze functie werk je samen met een team om applicaties, data- en IoT-systemen te realiseren. Jij richt je op begeleiding door veranderingen in teamprocessen en -cultuur in organisaties te bewerkstellingen. Dit kan een systeem zijn voor het monitoren van hijskranen, een op maat gemaakt dataplatform voor een watermanagementsorganisatie, of een portaal dat de provincie inzicht in verkeersstromen verschaft. Onze klanten zijn divers en veel bevinden zich op het snijvlak van IT en Techniek.

Jouw profiel

Educatie

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau, met een sterk ICT component

Pre
Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je:

  • Je certificeringen (PSM I, PSM II, SAFe) op orde hebt;
  • Een aantal jaar ervaring hebt als Scrum Master;

ALTEN biedt

Heb jij de gesprekken net zo leuk ervaren als wij? Dan ontvang je een vast contract. Mocht je het willen dan is de volgende stap het uitzoeken van een auto, wij zorgen voor een laptop. Je inzet wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus. Relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus ontvang je bij ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Je kan er altijd 10 bij kopen.

Met de juiste begeleiding van je Business Manager en mentor ga jij je nieuwe ALTEN avontuur aan.

Over ALTEN

ALTEN is een internationaal technologie- en IT-consultancybedrijf, met de meest toegewijde consultants. Onze kantoren zitten door heel Nederland.

Contact
Interesse? Neem contact op met ons recruitment team via sollicitatie@alten.nl

Details
Publication date 26/06/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel - Amstelveen - Groningen - Eindhoven
Categorie Software Quality Services
Recruiter Barbara Bruce-Boye
Reference Number AD000030