Scrum Master/ Agile Coach

De functie

Hey Scrum Master,

 

De wereld verandert steeds sneller en organisaties moeten in staat zijn zich hierop aan te passen.
Ben jij de ervaren Scrum Master met een drive die teams traint en coacht om wendbaarder te worden? Dan ben je bij ALTEN aan het juiste adres!

Als Scrum Master binnen ALTEN is het jouw missie om teams naar een hoger niveau te tillen. Je bent niet alleen een facilitator voor teams, maar helpt ook organisaties stappen te zetten om wendbaarder te worden.

Wij zijn op zoek naar een passievolle Scrum Master die energie haalt uit het beter laten presteren van teams en organisaties.

Jouw profiel

  • Je hebt een passie voor Agile;
  • Je durft de leiding te nemen en weet andere te motiveren en inspireren;
  • Je durft kritisch te zijn naar jezelf & anderen;
  • Je bent pragmatisch en hebt een interesse voor techniek;
  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding.

Persoonlijkheid

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Gedreven om een actieve rol te spelen binnen de agile community;
  • Je bent in staat om in verschillende soort organisaties impact te maken.

ALTEN biedt

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren? Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebt ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om bij de klant aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling). Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij ervoor dat jij je ambities kunt verwezenlijken.

 

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in consultancy op het gebied van BI en Analytics, Software Development, Softwaretesten, Agile, Cloud en Internet-of-Things en dit binnen verschillende branches. Bij ons kom je terecht in een divers en hecht team, dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen. Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van overheden en energiemaatschappijen tot financiële instellingen, zakelijke dienstverleners, hightech bedrijven en telecomproviders. Wij bieden volop uitdagingen, solliciteer daarom nu om deel uit te maken van ons gezellige team!

Details
Activated at 12/09/2019
Locaties Capelle Aan Den Ijssel - Amstelveen
Categorie Test Services
Contact Tobias Jespers