Business Development Manager - Public Sector

De functie

Ben jij een geboren ondernemer, heb jij drive om jezelf en anderen verder te laten groeien en zie jij het zitten om onze Publieke Sector afdeling op te bouwen in Nederland? Dan zijn wij bij ALTEN Nederland op zoek naar jou!

 

De uitdagende en ondernemende rol van Business Development Manager bestaat uit 3 hoofdpijlers: Sales, People management en Recruitment. Het is een brede en dynamische rol waarin jij jouw eigen team van klanten, projecten en consultants gaat kunnen opbouwen. Daarbij werk je nauw samen met je mede business managers, recruiters, office managers en uiteraard de consultants.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Het verwerven van ontwikkelprojecten binnen de publieke sector;
  • De follow-up van projecten bij jouw klanten;
  • Het voeren van selectiegesprekken met consultants voor jouw team;
  • Het begeleiden, coachen en managen van jouw team van consultants.

Binnen ALTEN richten we ons voornamelijk op Engineering, Entreprise Services en Software Applications. Na stevige groei van deze afdelingen in Capelle a/d Ijssel en een aantal toonaangevende klanten, zijn we klaar om verder uit te breiden.

Hoewel deze nieuwe afdeling opgebouwd moet worden, zit je niet alleen op het kantoor. Met collega’s van de andere afdelingen vanuit het team in Capelle a/d Ijssel is er voldoende support aanwezig. 

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde Master opleiding in een commerciële of technische richting aangevuld met minstens 8 jaar relevante werkervaring.

 

Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden, het vermogen om pragmatisch problemen op te lossen, ben je een teamplayer en heb je een hoge drive om jezelf verder te onwikkelen op verschillende vlakken.

ALTEN biedt

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ALTEN in Nederland. Wij bieden je een uitdagende fulltime positie binnen een dynamisch, gedreven en collegiale hightech werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een vast salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantiedagen met de mogelijkheid tot aankopen van 10 extra dagen, 8% vakantiegeld, premievrije pensioenregeling, reis- en onkostenvergoeding, een mooie bonusregeling, een aantrekkelijk leasebudget, ...

 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als Business Development Manager? Aarzel dan niet en solliciteer nu! 

Details
Publication date 31/10/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel | Nederland
Categorie Management/Staff
Recruiter Elisa Nardo
Reference Number AD000282