Office Manager

De functie

Wij zijn op zoek naar een Office Manager.

 

Het betreft een zelfstandige en brede functie waarbij je te maken hebt met diverse personeels-, kantoor- en backoffice zaken. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor intern procesmanagement en je hebt een adviserende, aansturende rol binnen de organisatie op gebied van de facilitaire zaken en events.

 

Jouw taken

Als Office Manager ben jij de organisator en het eerste aanspreekpunt voor de collega’s van allerlei meetings en events. Je bent de spil tussen de verschillende afdelingen, verwelkomt nieuwe collega’s en zorgt ervoor dat de kantoren er representatief uitzien.

Je houdt je naast het organiseren van events ook bezig met de inkoop van allerlei zaken en de administratieve afhandeling hiervan. Accuratesse en affiniteit met financiële zaken is hierbij een pré. Je zorgt dat kantoorartikelen op voorraad zijn en onderhoudt het contact met leveranciers en medewerkers. Je standplaats is Capelle aan den IJssel, maar Alten heeft meerder vestigingen die je zult bezoeken met beschikbare gestelde (gedeelde/pool) auto. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van je locatie, je onderhoudt contacten met de betreffende servicedesk, je maakt de planning voor het onderhoud, ... 

Jouw profiel

Wij zoeken een flexibele collega. Jij gaat gestructureerd te werk, denkt graag mee en schakelt snel. Je vindt het leuk om zaken naar je toe te trekken maar kunt ook uitstekend samenwerken. Jouw proactieve houding en dienstverlenende instelling maken jou een prettige collega om mee samen te werken. Je beantwoordt daarnaast ook binnenkomende vragen en verzoeken van medewerkers door actief te luisteren, door te vragen en goed te analyseren. Hiervoor ben je:

  • In het bezit van een afgeronde MBO4 of HBO opleiding, bij voorkeur richting Office- of Hospitality Management;
  • Vaardig met MS Office;
  • Accuraat en administratief sterk;
  • Een sterk georganiseerde persoon;
  • Vloeiend in de Nederlandse taal en beheer je het Engels (heel) goed;
  • In staat om goed prioriteiten te stellen;
  • 32-40 uur per week beschikbaar.

ALTEN biedt

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de groei van ALTEN Nederland. Wij bieden je een uitdagende fulltime positie binnen een dynamisch, succesvolle en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Interesse in deze functie?

 

Aarzal dan niet en solliciteer nu via onderstaand knopje!

Details
Publication date 01/12/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Management/Staff
Recruiter Quentin Schoonyans
Reference Number AD000281