ISO Quality Officer

De functie

Binnen ALTEN Nederland zijn we op zoek naar een ISO Quality Officer voor ons kantoor van Capelle aan den Ijssel/Eindhoven. In deze functie draag je actief bij aan de kwaliteit van projecten en processen en ben je o.a dagelijks bezig met de ondersteuning van diverse onderdelen binnen de ALTEN organisatie:

 

· Quality Assurance (QA): Als ISO Quality Officer maak je deel uit van het QA team. Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden van het Quality Management System, het uitvoeren van interne audits, het registeren van observaties & risico’s, en het organiseren van periodieke certificatie-audits.

 

· Project Management Office (PMO): Je bent nauw betrokken bij de projecten in het ALTEN Delivery Center. Je ondersteunt de Delivery Managers met diverse organisatorische en administratieve taken. Voorbeelden hiervan zijn het inplannen van periodieke evaluaties, het uitvoeren van project audits, het registeren van budgetten & prognoses, en het bijhouden van subsidie overzichten (bijvoorbeeld WBSO).

 

· Environmental, Social & Governance (ESG): Ook ben je betrokken bij diverse normen en initiatieven op het vlak van ESG. Je overlegt met de interne stakeholders, verzamelt de benodigde data, legt dit vast in rapportages, en ondersteunt bij externe certificeringen.

Jouw profiel

Je bent gestructureerd en goed in staat om je eigen tijd te managen. De rol is erg gevarieerd en je moet in staat zijn meerdere ballen tegelijk hoog te houden. Je bent communicatief sterk en zoekt actief contact met interne stakeholders. Daarnaast ben je in staat om kwaliteitsrisico’s te identificeren en verbetervoorstellen te doen bij de verschillende stakeholders.

 

Verder beschik je over:

· Een afgeronde Bachelor opleiding op het vlak van beleid, bedrijfskunde, of anders relevant

· Minimaal 2 jaar werkervaring

· Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift

· Affiniteit met engineering & IT is een pré

 

ALTEN biedt

ALTEN biedt een uitdagende omgeving waar via de diversiteit aan werkzaamheden jouw groei centraal staat. Als ISO Quality Officer kom je in een team met ervaren en gespecialiseerde collega’s en word je een ondersteunend punt binnen de organisatie voor het continu verbeteren.

 

Verder is ALTEN een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy en zijn we werkzaam in diverse business sectoren: industrie, defensie, verkeer & vervoer, telecom en finance. Voor deze bedrijven werken wij dan ook aan zeer uiteenlopende projecten. We bieden jou de kans om je eigen steentje bij te dragen aan deze projecten en de groei van ALTEN.

 

Daarnaast bieden we een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring, een leasebudget, 27 vakantiedagen, een pensioenregeling volledig betaald door ALTEN, netto onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.

 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Details
Publication date 01/12/2023
Location Eindhoven - Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Management/Staff
Recruiter Quentin Schoonyans
Reference Number AD000273