Financial Accountant

De functie

Ben jij financieel en analytisch sterk onderlegd? Werk jij goed zelfstandig, accuraat en ben jij proactief? Dan is het Finance team van ALTEN Nederland op zoek naar jou!

 

Als Financial Accountant kom je te werken op ons kantoor in Capelle aan den IJssel en maak je deel uit van ons dynamisch Finance team. Jouw focus komt te liggen bij de verwerking en ondersteuning van het financiële proces binnen de Nederlandse kantoren. Je bent direct betrokken met het maandelijkse afsluitingsproces en neemt deel aan verbeterprojecten.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Als Financial Accountant ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en de verzorging van administratieve en ondersteunende taken op diverse terreinen binnen de financiële administratie. Je vindt het leuk om betrokken te zijn en zoekt graag naar verbeteringen binnen de huidige processen. Binnen jouw rol zie je de financiële administratie van A tot Z voorbijkomen wat zorgt voor een enorme diversiteit aan werkzaamheden.

Enkele verantwoordelijkheden zijn

  • De verzorging van diverse afsluitingen (maand-, kwartaal- en jaar);
  • Ondersteuning van jaarrekening traject en aanspreekpunt externe accountants;
  • Opstellen en beheren van diverse rapportages en analyses
  • De verwerking van bankmutaties, aansluiting met salarisadministratie en OB-aangiftes
  • Het opstellen en analyseren van balansspecificaties
  • Het beheren en verwerken van fixed assets en diverse accruals.

Daarnaast bezit je goede communicatieve vaardigheden die je kan inzetten op alle niveaus binnen de organisatie. Door het internationale karakter van onze organisatie is het van belang dat je zowel de Engelse als Nederlandse taal beheerst.

Jouw profiel

Je bent enthousiast, flexibel en beschikt over een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting aangevuld met 1 tot 4 jaar relevante werkervaring. Bovendien heb je kennis van moderne financiële systemen en MS Office Excel.

ALTEN biedt

Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de financiële processen binnen onze organisatie. Wij bieden je een uitdagende fulltime positie binnen een dynamisch, gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een marktconform salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 27 vakantie dagen met de mogelijkheid tot aankopen van 10 extra dagen, 8% vakantiegeld, premievrije pensioenregeling en reis- en onkostenvergoeding. In overleg met de manager is hybride werken mogelijk (2 dagen/week).

 

Ben jij enthousiast geworden over deze vacature als Financial Accountant? Aarzel dan niet en solliciteer nu! 

Details
Publication date 25/04/2023
Location Capelle Aan Den Ijssel
Categorie Management/Staff
Recruiter Quentin Schoonyans
Reference Number AD000265